Final Stand DLC pro Battlefield 4 je dočasně k dostání zdarma
Battlefield 4 Novinka Final Stand DLC pro Battlefield 4 je dočasně k dostání zdarma

Final Stand DLC pro Battlefield 4 je dočasně k dostání zdarma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Pokud si ho aktivujete mezi 17. a 24. květnem, přídavek vám zůstane už napořád.

Reklama

EA a DICE se činí. Krátce před odhalením Battlefieldu 1 obě společnosti odstartovaly iniciativu Road to Battlefield, jejímž prostřednictvím chtějí hráčům zpříjemnit čekání na nový díl, a to bezplatným uvolněním DLC pro Battlefield 4 a Battlefield Hardline.

Celou akci odstartovaly přídavky Dragon's Teeth a Robbery (česky Přepadení). Nyní je zdarma k dispozici DLC Final Stand pro Battlefield 4, a to na všech pěti platformách, tedy PC, PS4, PS3, Xboxu One a Xboxu 360.

Podmínky jsou stejné jako posledně. Pokud vlastníte základní hru a Final Stand si aktivujete mezi 17. a 24. květnem, DLC vám zůstane už napořád a bude se tvářit, jako kdybyste si ho koupili. Pokud akci prošvihnete, bude zase placené.

Minimálně v rámci PC opět platí, že i když vám Origin může tvrdit, že pro aktivaci je třeba nejprve stáhnout základní hru, není tomu tak. DLC opravdu stačí pouze aktivovat a stejně se vám navzdory chybové hlášce přidá do knihovny a můžete si ho spolu se základní hrou stáhnout později. Nebo nikdy. Zároveň opět platí, že na některých platformách se může akce objevit později.

Final Stand je každopádně posledním placeným DLC pro Battlefield 4 a svým způsobem jde o můstek mezi BF4 a Battlefieldem 2142. Pro přídavek jsou charakteristické čtyři převážně zasněžené mapy, na nichž se můžete prohánět třeba ve sněžném skůtru nebo experimentálním tanku HT-95 Levkov. Nechybí ani lehce futuristická zbraň Rorsch MK-1, dron XD-1 Accipiter (obojí musíte najít na mapě) nebo gadget DS-3 Decoy. Já sám přitom považuji Final Stand za vůbec nejpovedenější a nejzajímavější DLC Battlefieldu 4.

I tentokrát se můžete zúčastnit komunitní mise, která spočívá v nahromadění 500 000 zabití lukem v rámci celé komunity a v době, po kterou bude Final Stand k dispozici zdarma. Odměnou je tradičně zlatý Battlepack.

EA slibuje, že časem uvolní další přídavky a že dojde i na nějaké ty Double-XP akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama