Finální bonusy pro předobjednávky Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Finální bonusy pro předobjednávky Battlefield 3

Finální bonusy pro předobjednávky Battlefield 3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

20

EA oznámila finální podobu bonusů pro předobjednávky očekávané válečné akce Battlefield.

Reklama

BATTLEFIELD 3 PHYSICAL WARFARE PACK

Exkluzivní zbraň - Lehký kulomet TYPE 88

Type 88 je lehký, plynem poháněný a vzduchem chlazený kulomet vybavený dvounožkou pro ideální stabilitu. Rozložením stojánku na vhodném povrchu dosáhnete znatelného zlepšení přesnosti střelby i omezení zpětného rázu. Vyzbrojeni Typem 88 vytvoříte účinnou bariéru ve vstupu nepřátel do vámi ovládaného území.

Okamžitý přístup - Brokovnice DAO-12

Není těžké uhodnout, proč je DAO-12 mezi hráči Battlefieldu 2 tak oblíbenou zbraní. Jde o všestrannou, poloautomatickou brokovnici, jejíž zásobník s kapacitou 12 nábojů můžete naplnit čtyřmi různými druhy munice. Pokud jde o střety na blízko, neexistuje lepší volba než DAO-12 - a vy jí budete mít v Battlefieldu 3 k dispozici od prvního dne.

Exkluzivní munice - flešetová munice do brokovnice DAO-12

Tato exkluzivní průrazová munice dodává vaší brokovnici DAO-12 ještě smrtonosnější účinnost. Každý náboj typu flechette obsahuje několik palec dlouhých wolframových šipek, které prorazí většinou materiálů – kovem, dřevem, zdivem. Kdykoli vylezete za rohem, abyste narazili na přepadovku nepřátel, budete si přát, aby vaše brokovnice byla “nakrmena” právě touto municí.

Exkluzivní modifikace - Tlumič pro sniperku SKS

Tento exkluzivní přídavek je jediným sniperským tlumičem v celé hře. Jakmile jej nainstalujete na rychlopalnou a vysokokapacitní SKS, proměníte pušku v ideální zbraň pro týmového průzkumníka, který potřebuje poskytovat spolubojovníkům účinnou podporu, aniž by vyzradil místo svého úkrytu. Tlumič je nezbytným upgradem pro každého seriózního snipera a jinde ho prostě neseženete!

SPECACT KIT

Osm unikátních skinů pro elitu mezi elitou v multiplayeru Rozšiřte možnosti vlastních úprav v Battlefield 3 s touto sadou osmi unikátních skinů pro multiplayer. V sadě pro každou z bojujících stran získáte uniformu a kamufláž navíc, které vám pomohou lépe se adaptovat v každém prostředí.

PSÍ ZNÁMKY

Pět psích známek v originálním designu pro vašeho vojáka Psí známky v Battlefield 3 slouží jako podpis ve hře. Zobrazují se pokaždé, když porazíte nepřítele. Za tichou a bezchybnou likvidaci protivníků nožem můžete získat trofej v podobě jejich známek. Tento exkluzivní předobjednávkový balíček vám přinese pět psích známek v originálním designu navíc oproti standardní nabídce ve hře.

Další dostupné bonusy

Avatar Battlefield 3 Gear

Co je to: Vybavení pro Avatara (v konzoli) s tématikou Battlefield 3

Jak jej získat: Když si předobjednáte Limitovanou edici Battlefield 3 u Xzone.cz

Dostupnost: V den vydání.

Cena: Zdarma.

Brokovnice a Baret pro Battlefield Play4Free

Co to je: Herní předměty brokovnice 870S a baret pro naši hru zdarma Battlefield Play4Free.

Jak jej získat: Předobjednáním Limitované edice Battlefield 3 na Origin.

Dostupnost: V den vydání.

Cena: Zdarma, když si hru předobjednáte na Origin.

O 48 hodin dřívější přístup do veřejné betaverze

Co to je: 2-denní (48 hodin) dřívější přístup do otevřené betaverze Battlefield 3, která začíná v září 2011.

Jak jej získat: Předobjednáním PC verze (ke stažení) Limitované edice Battlefield 3 na Origin nebo když jste prvotními majiteli Limitované či Tier 1 edice Medal of Honor.

Dostupnost: 48 hodin před zpřístupněním veřejné betaverze všem hráčům.

Exkluzivní bonus od nás

Pokud si Battlefield 3 předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz, získáte exkluzivní dárek - Armádní psí známky s Vaším jménem, přezdívkou a logem hry Battlefield 3.

Na psí známce bude gravírováním vyryto Vaše jméno a přezdívka na Steamu, PSN, XBL nebo jiná. Známka bude zavěšena na přibližně 60cm dlouhém stříbrném řetízku.

Psí známku dostanou i ti, kteří si hru předobjednali ještě před odhalením dárku.

První řádka bude obsahovat jméno zákazníka. Na druhé řádce bude dle výběru zákazníka uvedeno jeho PSN ID, XBL ID, STEAM ID či obecné ID (Vámi zvolená přezdívka, kterou ve hrách obvykle používáte).

Více informací na Xzone.cz

Otázky a odpovědi na Veřejnou betaverzi

Jak dřívější je předčasný přístup?

Dřívější přístup do Veřejné betaverze je o 48 hodin, než bude betaverze otevřena pro širokou veřejnost.

Jak získám svůj dřívější přístup do Veřejné betaverze, pokud na něj mám nárok?

Toto se dozvíte později, sledujte naše stránky.

Kdo se můžete účastnit Veřejné betaverze?

Veřejná betaverze Battlefield 3 bude zahájena v srpnu a to pro všechny hráče skrze všechny platformy.

Mohu získat dřívější přístup do Veřejné betaverze předobjednáním Battlefield 3 na Origin?

Ano, pokud si předobjednáte Limitovanou edici Battlefield 3 pro PC ke stažení na Origin. Také tak získáte přístup k bonusovému balíčku Physical Warfare Pack a navíc získáte brokovnici a baret pro Battlefield4Free, jak je uvedeno výše.

Koupil jsem si Limitovanou/Tier 1 edici Medal of Honor, aby měl přístup do betaverze Battlefield 3 - jedná se o odlišnou betaverzi, než je oznámená Veřejná betaverze?

Ne, jedná se o stejnou Veřejnou betaverzi, ale prvotní majitelé Limitované nebo Tier 1 edici budou mít o 48 hodin dřívější přístup.

Co když jsem si Limitovanou nebo Tier 1 edici Medal of Honor koupil formou digitálního stažení - získám stále dřívější přístup do Veřejné betaverze?

Ano.

Co když jsem si předobjednal Limitovanou edici Battlefield 3 ke stažení na Origin předtím, než oznámili předčasný přístup do Veřejné betaverze - získám i přesto dřívější přístup?

Ano.

Battlefield 3 vychází v 28. října letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama