Finální název Cyberpunku a nové detaily v říjnu
Cyberpunk 2077 Novinka Finální název Cyberpunku a nové detaily v říjnu

Finální název Cyberpunku a nové detaily v říjnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

CD Projekt oznámil, že 18. října uspořádá další z řady pravidelných konferencí. Tentokrát se bude týkat hlavně RPG Cyberpunk.

Reklama

Jak má CD Projekt zvykem, i tentokrát se dočkáme další konference, tentokrát pod názvem Special Event, a to 18. října. Týkat se přitom bude nejenom novinek a nadcházejících plánů ohledně portálu GoG.com, ale hlavně očekávaného RPG známého jako Cyberpunk.

Cyberpunk však není finální název, a právě na Special Event se dočkáme odhalení finálního názvu. Chybět prý nebudou ani nějaké exkluzivní detaily. Že bychom se dočkali prvních screenshotů? Nebo rovnou traileru? Těžko říct.

Nesmíme navíc zapomínat, že CD Projekt před pár měsíci oznámil, že na druhou polovinu roku chystá velké oznámení spojené se Zaklínačem. Když si vezmeme, že polští tvůrci už čile pracují na Zaklínači 3, je teoreticky možné, že by Special Event mohla přinést i něco týkající se právě třetího Zaklínače, nebo alespoň další informace o módovacích nástrojích pro druhý díl pod názvem REDkit. Ale fakt jenom možná, Cyberpunk má být očividně tím nejdůležitějším.

Jen tak mimochodem, na své si přijdou i uživatelé Macu, kteří mohou mimo jiné očekávat i detaily ohledně Mac verze Zaklínače 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama