Finální verze Battlefieldu 1 bude těžit ze zpětné vazby hráčů
Battlefield 1 Novinka Finální verze Battlefieldu 1 bude těžit ze zpětné vazby hráčů

Finální verze Battlefieldu 1 bude těžit ze zpětné vazby hráčů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

V Conquestu se bude do finálního skóre započítávat zabírání bodů i počet zabití, koně už toho nevydrží tolik a ani lehké tanky by neměly být tak účinné jako v betě.

Reklama

Jak známo, bety Battlefieldů a obecně většiny titulů od EA a dalších velkých společností nejsou skutečné betaverze, ale spíše demoverze. Často také platí, že tenhle kříženec bety a dema vychází tak blízko finální hře, že se zpětná vazba hráčů často nestihne započítat, takže slouží vážně jen k nalákání dalších zákazníků.

To naštěstí neplatí o Battlefieldu 1, jehož... beta, když tomu EA chce pořád tak říkat, vyšla s dostatečným odstupem od vydání finální verze hry, které je naplánované na 21. října. A tak mají vývojáři z DICE čas tu zpětnou vazbu vážně zohlednit.

Z toho pro finální stav Battlefieldu 1 vyplývá hned několik věcí, o nichž tvůrci informovali na oficiálním webu. Jednou z nich je úprava systému ticketů v režimu Conquest. „Až si příště Conquest zahrajete, bude se do finálního skóre zápasu počítat zabírání kontrolních bodů i počet zabití.”

Ke změnám dojde i v případě Rushe, ale bohužel nevíme, k jakým. Tvůrci však tvrdí, že chtějí z tohohle módu v Battlefieldu 1 udělat ten nejlepší Rush, jaký se kdy v sérii objevil. No, když si vzpomenu na masivní oblibu a kvalitu Rushe v Bad Company 2, nezbývá než DICE popřát hodně štěstí v překročení svého více než šest let starého stínu.

Bez úprav nezůstanou ani koně nebo lehké tanky. Tvůrci se k těmto věcem vyjádřili následovně:

„Máme také v úmyslu provést další úpravy za účelem vyvážení zbraní a vozidel. Nejvíce se to asi týká lehkého tanku, který byl v hrách veřejné bety až příliš efektivní, a také souhlasíme s názorem, že koně vydrží možná až moc zásahů. Z betatestu také vyplynulo, že potřebujete víc nástrojů k eliminaci vozidel v dřívějších fázích hry, což máme definitivně také na programu (včetně doplňkového vybavení pro třídu Podpory k neutralizaci větších vozidel).” Stručně řečeno, koně toho ve finální verzi Battlefieldu 1 nevydrží tolik a lehké tanky už nebudou tak účinné.

Nezbývá každopádně než doufat, že tohle nejsou jediné změny. Osobně mám pocit, že změny nežádají jen koně, ale i celá třída kavalerie, která dokáže být díky své výbavě také až příliš účinná. A pak je tu častá stížnost, kterou zcela sdílím, a to že třída medika byla v betě prakticky nepoužitelná. Snad tedy nezůstane jen u těch několika veřejně přiznaných pochybení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama