Finální verze Divinity: Original Sin 2 vyjde 14. září
Divinity: Original Sin 2 Novinka Finální verze Divinity: Original Sin 2 vyjde 14. září

Finální verze Divinity: Original Sin 2 vyjde 14. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Zatím je hra stále v Early Access na Steamu, kde se nachází od loňského září.

Reklama

Tvůrci Divinity: Original Sin 2 ze studia Larian oznámili, že k vydání finální verze jejich nejnovějšího díla dojde 14. září 2017. Do té doby bude nadále na Steamu v sekci Early Access, kde se nachází od 15. září loňského roku. Aktuálně je hra ve vývoji pro PC, potažmo Windows, později by měl následovat port pro konzole, Mac a Linux.

Vývojáři slibují, že do 14. září bude ve hře veškerý plánovaný obsah. V Divinity: Original Sin 2 se dá celkově očekávat temnější příběh ve srovnání s předešlým dílem, možnost prozkoumat unikátní svět nebo svoboda v plnění úkolů srovnatelná se stolními RPG.

Ve hře nechybí ani pět hratelných ras, taktický soubojový systém, možnost upravit dějové pozadí či motivy vaší postavy, navazování vztahů s dalšími postavami nebo kooperace až pro čtyři hráče. Specialitou je pak mód Game Master, kombinující principy her typu Dračího doupěte a interaktivitu počítačových RPG. O něm se více dočtete v nedávné novince.

Jestli hrajete Original Sin 2 v rámci Early Access, můžete se těšit z nového patche, který do hry přidal dvě lokality, systém vztahů s vašimi společníky a příběh trpasličího piráta jménem Beast. Ke změnám došlo i v rámci tvorby postavy a výroby předmětů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama