Finální verze Dust 514 bude spuštěna 14. května
Dust 514 Novinka Finální verze Dust 514 bude spuštěna 14. května

Finální verze Dust 514 bude spuštěna 14. května

Michal Burian

Michal Burian

4

Exkluzivní on-line střílečka pro PlayStation 3 ukončí betatestování a vstoupí do finální verze.

Reklama

Studio CCP potvrdilo, že jejich on-line FPS titul Dust 514 bude 14. května letošního roku oficiálně spuštěn ve finální verzi. Veřejná beta probíhala od ledna.

Dust 514 se odehrává ve stejném světě jako populární vesmírný PC simulátor Eve Online a spojuje v reálném čase dvě různé hry na dvou platformách. V praxi to funguje tak, že hráči v Dust 514 po splnění určitých podmínek mohou na bojišti využít podpory hráčů z Eve Online. Jednoduše si zavolají z orbitu kosmické lodě, které budou bombardovat bojiště.

6. května vyjde navíc patch Uprising, jenž do Dust 514 přinese celkové zlepšení vizuální stránky hry, nové battlegroundy a zbraně, přehlednější menu a AI, stejně tak Planetary Conquest funkci.

Sami tvůrci o Dust 514 mluví jako o střílečce z pohledu první osoby, která kombinuje akci a taktické manévry se strategií. V zásadě jde o free-to-play hru s mikrotransakcemi, které nebudou zvýhodňovat hráče.

"Neexistují žádné mikrotransakce, při kterých můžete získat výhodu nad někým, kdo nechce do hry investovat své peníze. Jde o klasickou mikrotransakční dynamiku ve stylu mohu zaplatit a dostanu tuto položku nebo investuji svůj čas a získám tuto položku. Ani jedna z těchto možností nebude mít za následek nespravedlivou výhodu oproti druhé," řekl před rokem Brandon Laurino, výkonný producent Dust 514.

Dust 514 naleznete na PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama