Fotoseriál z pekla - Diablo 3
Speciály Diablo 3 Článek Fotoseriál z pekla - Diablo 3

Fotoseriál z pekla - Diablo 3

Daniel Kremser

Daniel Kremser

16

Pečlivě už Diablo 3 hrajeme a ještě před recenzí vám přinášíme menší fotoseriál.

Reklama

Světové šílenství okolo Diabla pomalu, ale jistě již straší i v naší redakci, kde jsme se do hry pustili s velkým nadšením a udělali pro ty, kteří zatím neměli to štěstí hned několik screenshotů ze začátku hry. Všechny obrázky pocházejí zhruba tak z prvních 7 hodin hraní a důrazně tedy upozorňujeme na možné spoilery.

Error 37 se stal především v dnešních ranních hodinách neodmyslitelným symbolem hry. Servery opět nebyly na nápor připraveny a někdy se nelze do hry dostat ani nyní. Na internetu už dokonce koluje úsměvný status, že Error 37 je nejtužším bossem hry.

Pokud se vám ale podaří nepříjemný technický problémek překonat, už vám nic nebrání v objevování světa Sanctury. Vyberete si jednu z pěti postav a vzhůru na to. Já si například zvolil mága a nezapomněl jsem ani na změnu praporce, který vás ve hře reprezentuje.

Každá postava má v úvodu jiné video, které lehce vysvětluje její cestu do Tristramu. Jak pak můžete vidět na obrázcích, příběh je vyprávěn kromě rozhovorů právě stylovými videi stylizovanými do kresby tužkou.

Orientace na mapě je někdy skutečná výzva a především v náhodně generovaných hrobkách se sem tam prostě chtě nechtě ztratíte.

Skvělé jsou detaily, jako například zničitelné objekty. V tomto případě to jsou hřbitovní náhrobky a mnohdy vám právě interaktivní prostředí docela usnadní řezničinu.

Pohyb po herním světě pomocí portálů je skvělým usnadněním, které mnohdy ušetří neuvěřitelná kvanta času. Obzvláště když vezmu v úvahu neustále plný inventář a hlavně ohromnou rozsáhlost celé Sanctuary.

Třetí Diablo neztratilo nic ze své krvežíznivosti a klikfest je to opět pořádný. Všemožných potvor je mnoho, a když se nakupí větší počet, hned je na problémy zaděláno. Na druhou stranu se však vždycky jedná o famózní podívanou.

Kromě klasických nepřátel nesmí chybět ani skvěle navržení bossové. Boss fighty mně sice přišly pořád o tom samém, ale nelze říci, že bych se u nich nudil.

Navíc když většinou následuje pořádný loot! Inventář není nikdy prázdný a neustále máte co craftit a prodávat. Lépe řečeno je tradičně předmětů extrémně mnoho a často nevíte kam s nimi.

Na závěr bych ještě určitě měl pochválit grafiku, která je opravdu pohledná a trefně kombinuje temnou atmosféru s prosvětlenými momenty. Navíc je ale hra skutečně famózně optimalizovaná a jede skvěle i na starších strojích.

To zatím bude všechno. Hezky si celou tu nádheru běžte vyzkoušet na vlastní kůži a počkejte si na kompletní recenzi, kterou již zapáleně připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama