FPS ze světa StarCraftu zrušena. Místo ní vzniká Diablo 4 a Overwatch 2
Novinka FPS ze světa StarCraftu zrušena. Místo ní vzniká Diablo 4 a Overwatch 2

FPS ze světa StarCraftu zrušena. Místo ní vzniká Diablo 4 a Overwatch 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Blizzard se chce zaměřit na tvorbu jiných her.

Reklama

Herní server Kotaku dnes informoval, že společnost Blizzard zrušila vývoj neoznámené „starcraftí“ střílečky z pohledu první osoby s přezdívkou Ares a k tomu ještě jedné neoznámené mobilní hry.

Podle zdrojů Kotaku však nedošlo k žádnému propuštění, jelikož veškerá síla pracující na těchto dvou neoznámených titulech byla přesunuta do týmu, kteří mají na starosti vývoj dvou sequelů svých oblíbených značek. Jmenovitě se má jednat o Diablo 4 a Overwatch 2, což jsou dvě hry, které ještě nebyly ani oficiálně oznámeny, avšak minimálně o následovateli Diabla proběhla diskuze už minulý rok během Blizzconu 2018, kdy se objevily stále nepotvrzené zprávy, týkajících se přesunu oznámení čtvrtého dílu z tohoto ročníku a jeho vystřídání Diablem Immortal.

Podle zprávy se Ares nacházel ve fázi prototypu, kde hráč ovládal terránského mariňáka, který měl za úkol střílet zergské mimozemšťany s tím, že byla v plánu i možnost hraní právě za Zergy. Zároveň se v ní tvrdí, že ony dva připravované projekty (Overwatch 2 a Diablo 4), budou nedílnou součástí strategie Blizzardu v nadcházejících letech.

Je tak pouze otázkou času, kdy se dočkáme oficiálního představení a osobně si vsázím na letošní Blizzcon, kde si společnost nemůže dovolit stejný debakl, jako proběhl minulý rok s mobilním Diablem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama