Frostbite engine dokáže v NFS vykouzlit realistickou grafiku
Need for Speed Novinka Frostbite engine dokáže v NFS vykouzlit realistickou grafiku

Frostbite engine dokáže v NFS vykouzlit realistickou grafiku

Michal Burian

Michal Burian

62

Dokazují dva obrázky i se srovnáním reálné fotografie.

Reklama

V loňském roce schválně Need for Speed nevyšlo, vývojáři ze studia Ghost Games dostali od Electronic Arts více času, aby mohli restart dříve populární arkádové série dotáhnout k dokonalosti. Tahle dokonalost souvisí s návratem detailního tuningu, otevřeného nočního světa, zběsilého závodění a pochopitelně nemohou chybět ani policejní jednotky.

Důležitým faktorem v závodech je také grafika. Ta má být v NFS na velmi dobré úrovni díky využití modifikovaného enginu Frostbite. Ten je stavebním kamenem spousta her od EA, včetně Battlefieldu, NFS: The Run, Mirror's Edge 2 či Dragon Age: Inquisition.

Nevěříte, že grafická stránka NFS bude na velmi dobré úrovni? Potom se podívejte na obrázky níže. Zejména první srovnává hru s reálnou fotografií. Ghost Games zaparkovali auto na silnici a vyfotili i s pozadím města. Poté tu samou scénu vytvořili v enginu Frostbite. Některé detaily by sice mohly být lepší, ale při vysoké rychlosti se to lehce ztratí.

Need for Speed předobjednáte v našem obchodě GameExpres na PC za 1099 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Hra dorazí 6. listopadu 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama