Galerie a videa z NFS: Hot Pursuit
Need for Speed Novinka Galerie a videa z NFS: Hot Pursuit

Galerie a videa z NFS: Hot Pursuit

Michal Burian

Michal Burian

10

Policisté a závodníci si to již zítra budou moci poprvé rozdat, protože vychází demoverze očekávaných závodů Need for Speed: Hot Pursuit. My pro vás máme novou galerii a zajímavá videa ze samotné hry. Nezapomeňte se připoutat <strong>+ informace o demu</strong>.

Reklama

Závody Need for Speed: Hot Pursuit od Criterion Games (autoři Burnout Paradise) se blíží nezadržitelnou rychlostí. Již zítra se na PlayStation Network (na EU o den později) a Xbox Live objeví demoverze - PC demo bohužel nebude. Toto demo umožní hráčům s předstihem si vyzkoušet nejžhavější akční závodní titul konce letošního roku. Od úterý 26. října a pouze po omezenou dobu mohou hráči svádět napínavé duely s přáteli prostřednictvím revoluční sociální sítě Autolog, která zažívá v sérii Need for Speed premiéru. Tato nová herní technologie nabízí hráčům specifická doporučení v závislosti na tom, jak ve hře postupují lidé z jejich seznamu přátel. Autolog je fantasticky jednoduchý prvek, který každého hráče neustále motivuje k překonávání nejlepších časů, zaznamenaných jeho přáteli. V demu lze hrát sólo proti AI, anebo přizvat jednoho kamaráda a pokusit se odemknou druhou trať. Ať už po boku přátel, či proti nim hráči vstoupí do návykového herního systému, kde je nutkání být nejlepší a urvat pro sebe největší díl slávy neodolatelné.

V demu Need for Speed Hot Pursuit budou hráči moci pronásledovat závodníky v rolích policistů v rámci akce Dark Horse, která se odehrává na pobřežní dálnici a horských hřebenech Seacrest County. Jádro dema tvoří sociální síť Autolog, která sleduje výkony policistů i závodníků při hře sólo a využívá těchto statistik k eskalaci rivality mezi přáteli. Jakmile si hráč někoho přidá do seznamu přátel v Need for Speed, odemkne se druhá akce s názvem Roadster’s Reborn, kde je úkolem hráčů v rolích závodníků zajíždět co nejlepší časy. Po stažení a zahrání dema rovněž získají 500 kreditů „bounty award points“ do plné hry, jak pro kariéru závodníka, tak i policisty. Za tyto kredity lze odemykat nové soutěže, akce a exotické vozy a postupovat v kariéře v plné hře na vyšší úrovně.

Není tedy divu, že se k nám dostala další várka obrázků. V galerii od dnešního dne naleznete dalších dvaatřicet obrázků, které rozhodně stojí za vaší pozornost.

Dále pro vás máme nové gameplay záběry a níže pak další videa, co se objevila na oficiálních stránkách hry:

PS - náš nedávno sestavený seznam automobilů byl oficiálně potvrzen.

Need for Speed: Hot Pursuit vychází 19. listopadu (november) 2010 pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama