Game of the Year edice Zaklínače 3 dorazí 30. srpna
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Game of the Year edice Zaklínače 3 dorazí 30. srpna

Game of the Year edice Zaklínače 3 dorazí 30. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Edice zahrnuje původní hru, oba datadisky a všechny bezplatné DLC, ale žádný bonus navíc.

Reklama

Není to tak dávno, co CD projekt RED britskému Eurogameru potvrdil, že připravuje obdobu Game of the Year edice Zaklínače 3. A nyní došlo k jejímu oficiálnímu odhalení.

Datum vydání kompletní edice hry, která vyjde na PC, Xbox One a PS4 je stanovené na 30. srpna. Kromě základní hry zahrne oba datadisky, tedy Srdce z kamene a O víně a krvi, stejně jako všech 16 bezplatných DLC a všechny aktualizace. Cenu pro náš region zatím neznáme, třeba Amazon ale prodává verzi pro Xbox One za 49,99 dolarů. V některých regionech přitom místo názvu Game of the Year Edition ponese název Complete Edition.

Nutno podotknout, že nikde není ani pípnutí o nějakém fyzickém bonusu. Vypadá to tedy, že Game of the Year edice vážně nenabídne víc než to, co už nyní má každý, kdo si pořídil základní hru a oba datadisky. Pokud se však přeci jen objeví nějaké informace o jakýchkoliv fyzických bonusech, novinku aktualizujeme.

„Po vydání se ze Zaklínače 3: Divokého honu stala okamžitá klasika, která obdržela více než 250 ocenění za hru roku. Nyní si můžete užít toto obří, více než 100 hodin dlouhé dobrodružství v otevřeném světě spolu s oběma příběhovými expanzemi, které přidávají dalších 50 hodin obsahu. Tato edice obsahuje veškerý dodatečný obsah - nové zbraně, zbroje, skiny společníků, nový herní mód (pravděpodobně New Game+, pozn. redakce) a vedlejší úkoly.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama