Game of the Year edice Zaklínače 3 vážně nezahrne žádné nové bonusy
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Game of the Year edice Zaklínače 3 vážně nezahrne žádné nové bonusy

Game of the Year edice Zaklínače 3 vážně nezahrne žádné nové bonusy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Uložené pozice z původní konzolové verze navíc nebudou kompatibilní s GOTY edicí a její vydání doprovodí nový patch. <strong>+ obaly české verze edice.</strong>

Reklama

Od včerejšího oficiálního odhalení Game of the Year edice Zaklínače 3, která u nás bude prodávaná pod názvem Edice Hra roku, se napříč komunitou Zaklínače řeší, jestli přeci jen nenabídne nějaký ten obsah navíc. Už nějakou dobu víme, že expanze O víně a krvi byla posledním hratelným obsahem, ale kdekdo věřil, že balení GOTY edice nabídne alespoň nějaký fyzický bonus. Nyní už je ale jasné, že tomu tak nebude.

Během dnešního dne jsem se obrátil s žádostí o vyjasnění celé situace na Roberta Malinowského, PR manažera CD Projektu RED. Ten mi pověděl následující:

„GOTY edice obsahuje základní hru, všechny bezplatné DLC a dvě expanze. Krabice neobsahuje žádné věci exkluzivní pro tuto edici. Ve zkratce platí, že hráči, kteří už vlastní základní hru a expanze, mají ten samý obsah.”

V krabici Edice Hra roku tak nenajdete nic nového. Podle všeho v ní nenajdete ani žádný z fyzických bonusů, které byly součástí krabicové verze původní hry, natož gwintové karty z limitované krabicové verze datadisků Srdce z kamene a O víně a krvi.

Něco navíc tak s největší pravděpodobností nabídne pouze GOG.com, kde už od vydání hry a datadisků najdete množství bonusů v digitální podobě. Dá se očekávat, že k tomu samému budou mít přístup i majitelé Edice Hra roku. To je ale náplast jen pro PC hráče.

Komunitní manažer CD Projektu Marcin Momot přitom na oficiálním fóru potvrdil, že vydání GOTY edice doprovodí nový, dost možná vůbec poslední patch. Detaily o tom, čeho všeho se bude týkat, ale zatím neznáme, seznam změn má být vydán s blížícím se vydáním edice.

V případě konzolí navíc platí, že uložené pozice z původní hry, případně doplněné o datadisky, nebudou kompatibilní s Edicí Hra roku. Jak na PS4, tak na Xboxu One se bude kompletní edice hry chovat jako samostatný produkt, který bude mít dokonce vlastní achievementy a trofeje (které se ale určitě nebudou lišit od původní verze).

Pro ty, kteří už mají všechen obsah a nehodlají si chystanou edici kupovat, se samozřejmě nic nemění. Stačí si jen stáhnout zmíněný patch. Jestli jste ale na konzoli kupříkladu rozehráli samotného Zaklínače 3 s tím, že si později koupíte GOTY edici a budete moci plynule pokračovat v hraní datadisků, nyní už víte, že tento plán nebude fungovat. Jestli jste něco takového vážně zvažovali, musíte si pořídit jen samotné datadisky, ne GOTY edici, v níž byste museli začínat od samého začátku.

Dobrá zpráva každopádně je, že všechen obsah bude na fyzických nosičích. V případě konzolových verzí najdete původní hru, oba datadisky a 16 bezplatných DLC na jednom Blu-ray disku, zatímco PC verze rozprostře všechen tento obsah na šest DVD.

Předobjednejte si Zaklínač 3: Divoký hon - Edice Hra Roku v našem obchodě Xzone.cz nebo GameExpres.sk a podpořte Zing.cz.

Obaly české verze

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama