Game of the Year edici Zaklínače 3 je skutečností
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Game of the Year edici Zaklínače 3 je skutečností

Game of the Year edici Zaklínače 3 je skutečností

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

Podle jistých zdrojů dojde k jejímu vydání už 26. srpna. <strong>Game of the Year edice potvrzena.</strong>

Reklama

Update: Konrad Tomaszkiewicz z CD Projektu RED britskému Eurogameru potvrdil, že se Game of the Year edice Zaklínače 3 skutečně chystá. Očekávat tedy můžeme minimálně zahrnutí datadisků Srdce z kamene i O víně a krvi a všech bezplatných DLC a aktualizací, včetně té, která překopala k lepšímu uživatelské rozhraní hry a některé herní mechaniky.

Bližší detaily, zahrnující datum vydání, tvůrci odhalí časem. Takže na otázku, jestli bude GOTY edice obsahovat nějaký bonus, třeba fyzický balíček gwintových karet s motivy Skellige, o němž se často spekuluje, zatím odpověď neznáme.

Původní zpráva (13:25): Ještě jste se nedostali k Zaklínači 3 a čekáte na kompletní edici s oběma expanzemi? Někdo by mohl říct, že je to chyba, ale já chápu, že někdo si zkrátka chce počkat na verzi hry se vším, co k ní kdy vyšlo. A pokud mezi ně patříte, možná se konečně dočkáte.

Na webu USK, německé společnosti zodpovědné za udělování ratingů her, byla uživatelem Twitteru lifelower zpozorována Game of The Year edice Zaklínače 3 pro PC, PS4 i Xbox One. Na nález upozornil zejména britský Eurogamer.

Ten navíc dodává, že podle jeho zdroje je GOTY edice skutečností a že vyjde 26. srpna letošního roku. To už je skoro za rohem, jde o necelé dva měsíce. Pokud je tomu skutečně tak, upřímně lituji kohokoliv, kdo čeká na GOTY edici Zaklínače 3 a zároveň na Deus Ex: Mankind Divided, jenž vyjde o tři dny dříve. Pravost data samozřejmě nejde dost dobře potvrdit. Jde o pátek a CD Projekt RED nemá ve zvyku vydávat cokoliv mimo patchů v pátek, ale poslední dobou je páteční vydávání her namísto úterků čím dál častější.

Rating pro zatím neoznámenou GOTY edici je přirozeně 18+. Cenu neznáme, ale dá se očekávat, že edice zahrne kromě základní hry i výtečné expanze Srdce z kamene a O víně a krvi, stejně jako 16 více či méně miniaturních bezplatných DLC vydaných v loňském roce.

Bez veškerého dodatečného obsahu by koneckonců vydání Game of the Year edice nedávalo příliš smysl, i když Zaklínač 3 se tím titulem „Game of the Year” může chlubit víc než většina titulů vydaných v posledních létech. Jedno z mnoha ocenění za hru roku má CD Projekt koneckonců i od nás. Vlastně od vás, to vy jste pro něj většinou hlasovali.

Rozhodně to ale není poprvé, co o GOTY edici Zaklínače 3 slyšíme. Koncem dubna zástupce CD Projektu prozradil serveru GameStar, že edici zvažují. A když jsem se na ni v květnu ptal přímo ve studiu, dočkal jsem se výrazného pokrčení ramen a vyhýbavého prohlášení „bez komentáře”. Přeberte si to sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama