Gameplay trailer z bitvy o planetu Jakku pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Gameplay trailer z bitvy o planetu Jakku pro Star Wars: Battlefront

Gameplay trailer z bitvy o planetu Jakku pro Star Wars: Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

28

S novým módem, který vykresluje úsilí Aliance rebelů porazit Impérium po bitvě o Endor.

Reklama

8. prosince letošního roku pro všechny majitele Star Wars: Battlefront vyjde bezplatný dodatečný obsah Battle of Jakku. O týden dříve, tedy dnes, si ho mohou užívat hráči, kteří si hru předobjednali. Společně s bitvou o planetu Jakku si zahrajeme i nový herní mód nazvaný Turning Point. Dnes máme k dispozici první gameplay záběry z nového obsahu.

„Turning Point je rozsáhlým herním režimem pro 40 hráčů, který lze hrát i v rámci DLC The Battle of Jakku. Tento mód vykresluje úsilí Aliance rebelů porazit Impérium po bitvě o Endor. Hlavní designér úrovní Dennis Brännvall vysvětluje.

Na okraji mapy Impérium vybudovalo předsunutou základnu, stejně jako několik menších opevnění rozesetých po krajině. Po nouzovém přistání musí rebelové najít nepřátelskou základnu a převzít kontrolu nad všemi imperiálními strukturami.'

Rebelové musí najít a obsadit jeden ze tří kontrolních bodů v imperiálním držení. Času není nazbyt, ale povede-li se týmu rebelů uspět, získají další čas na obsazení nových kontrolních bodů. Po zvládnutí těchto kontrolních bodů se vzrůstající úrovní obtížnosti na ně čeká hlavní cíl v podobě dobytí základny Impéria, kde se odehraje finální bitva.

EA DICE plánují další bezplatný obsah. O něm se dozvíme informace později. Více zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama