Gameplay z nového Battlefrontu uvidíme na E3
Star Wars: Battlefront Novinka Gameplay z nového Battlefrontu uvidíme na E3

Gameplay z nového Battlefrontu uvidíme na E3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Dlouho očekávané gameplay záběry z hraní Star Wars: Battlefront od DICE uvidíme na červnové E3. <strong>+ nový screenshot.</strong>

Reklama

Design director Niklas Fegraeus z DICE na oficiálním webu Star Wars: Battlefront zveřejnil nový text, ve kterém děkuje fanouškům za kladné přijetí hry, ukazuje několik fotografií ze zákulisí a připomíná, že nový Battlefront není pokračování předešlých dílů, ale reboot.

Značku Battlefront tedy budují znovu od nuly, přičemž ale berou inspiraci z některých prvků předešlých dílů od Pandemicu, včetně volby mezi pohledem z první a třetí osoby a možnosti hrát za hrdiny. Jak už ale víme z dřívějška, na některé prvky se nedostalo, minimálně na možnost ovládat obří AT-AT a na vesmírné bitvy.

Nejdůležitější informace se však týká očekávaných gameplay záběrů. Někteří šťastlivci mohli vidět gameplay z nového Battlefrontu už na akci Star Wars Celebration, kde byla hra představena, ale veřejnost stále čeká. Naštěstí nemusí čekat dlouho, gameplay uvidíme v rámci letošní E3, která začíná už 15. června.

Na závěr tu máme ještě nový screenshot, který ukazuje AT-AT v bitvě o Hoth. Všimněte si také letky TIE v pozadí, která potvrzuje, že v Battlefrontu uvidíme nejen klasické TIE s párem svislých křídel, ale i pokročilejší TIE Interceptory s panely připomínajícími dýky. Je však otázka, jestli je budeme moci pilotovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama