Gameplay záběry a informace o singleplayeru Titanfallu 2
Titanfall 2 Novinka Gameplay záběry a informace o singleplayeru Titanfallu 2

Gameplay záběry a informace o singleplayeru Titanfallu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

V kampani nebude chybět občasná volba postupu a odpovědí během dialogů nebo menší puzzly.

Reklama

Někteří zahraniční novináři a YouTubeři si mohli osahat kampaň Titanfallu 2, díky čemuž máme k dispozici nejen nové záběry, ale i nové informace.

Už víme, že se kampaň zaměří na vztah vojáka Jacka Coopera a Titána BT-7274, zkráceně BT. Mise jsou přitom navrženy tak, abyste strávili dost času v kokpitu BT i mimo něj. Obří Titán se koneckonců nedostane všude a ke slovu musí přijít i prvky jako běhání po zdech, známé z prvního dílu. Jakmile BT opustíte, bude v boji fungovat jako společník a spolubojovník ovládaný umělou inteligencí, podobně jako v prvním Titanfallu.

V určitých chvílích navíc máte možnost zvolit si, jak přistupovat k určité situaci. Přepadnete tábor nepřátel v řádném Rambo stylu nebo dáte přednost tiché, postupné likvidace nepřátel, při níž využijete třeba schopnost neviditelnosti? To už je na vás. V jádru je ale kampaň stále dost lineární.

Tento fakt je třeba mít na paměti i v případě další zajímavosti, a to možnosti zvolit určitou odpověď během dialogů s BT. Očividně jde ale spíše o zpestření dané situace než o něco, na čem by Titanfall 2 vyloženě stavěl.

Při hraní si budete moci užívat i trochu humoru a také skromnějších puzzlů. Někdy je kupříkladu nutné přesunout jeřáb do správné pozice, abyste si mohli vytvořit odrazovou plochu pro běhání po zdi.

Oficiální sestřih záběrů

Gameplay od YouTubera

Zdroje informací: Game Informer, PlayStation Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama