Gameplay záběry z akčního NFS: Payback
Novinka Gameplay záběry z akčního NFS: Payback

Gameplay záběry z akčního NFS: Payback

Michal Burian

Michal Burian

65

Jízdní model je dost podobný předešlému dílu a mixuje hratelnost s akční složkou a oblíbeným Burnout Paradise. <strong>Doplněno o ukázku tuningu</strong>.

Reklama

Během tiskové konference EA Play prezentovala společnost Electronic Arts tři minuty gameplay záběrů z Need for Speed: Payback. Jak jsme očekávali, tenhle díl NFS nebude jenom o závodění. Během tří minut jsme viděli spoustu akce a nějaké ty filmečky. Pokud mohu soudit, tak hratelnost připomíná předešlý díl, ale je mixnuta ještě oblíbeným Burnout Paradise. Ostatně, studio Ghost Games se skládá z několika bývalých členů Criterionu, tak se není čemu divit.

Jak jsme se dozvěděli již před několika dny, v tomhle NFS půjde o to, aby partička závodníků získala respekt ostatních a postavila se padouchům ovládajícím město. Tyler, Jess a Mac v ukázce musejí dohnat náklaďák, který převáží automobil s novou technologií, která je klíčová pro další postup naší party. Samozřejmě to nebude tak jednoduché, nikdo by si nenechal jen tak vzít svůj náklad, jde o nový Koenigsegg. Proti nám budou v této příběhové misi stát další řidiči a kamion bude střílet hořící barely, kterým se musíme vyhnout.

Na zbytek už se podívejte sami. Já už jen dodám, že 10. listopadu na PC, PS4 a Xbox One vyjde nové Rychle a zběsile, avšak bez licence této filmové série :-) Jak je ale všem určitě jasné, jízdní model je hooodně arkádový a celkově si NFS: Payback na nic realistického hrát nebude. Je to ale dobře? To posuďte sami.

V gameplay traileru nevypadá Need for Speed: Payback tak špatně, ale v další ukázce už to tak slavné není. Nové NFS se skutečně nesnaží jet po realistické cestě, místo toho sází na zběsilou akci se závoděním. Kreativní ředitel Will Ho z Ghost Games po konferenci EA Play ukázal další gameplay a také tuning. V těchto gameplay záběrech se ukázalo několik věcí, které tolik nepotěší. Nepřátelé do vás bourají jak zběsilí, ale vám se moc nestane, zatímco vy do nich párkrát nabouráte a jsou kaput, často uvidíte i scénu jak se vám povedlo protivníka zlikvidovat. Co mi ale opravdu vadí, tak jsou cut-scény, které moc neladí a jsou spíše nezávislé na vaší předešlé jízdě. Dost to bije do očí. Jednoduše se přiblížíte ke kamionu a následuje filmeček.

Dostáváme se k úpravě vozidel. Ta má být mnohem robustnější než v restartu, který vyšel v roce 2015. Z obyčejného šrotu můžete udělat auto, které se v ulicích neztratí po vzhledové, ale ani výkonové stránce. Uvidíme, zda alespoň tuning bude podle našich představ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama