Gameplay záběry z bety Red Dead Online
Red Dead Redemption 2 Novinka Gameplay záběry z bety Red Dead Online

Gameplay záběry z bety Red Dead Online

Denis Růžička

Denis Růžička

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Doplněné o to, co zatím oficiálně o multiplayeru Red Dead Redemption 2 víme.

Reklama

Red Dead Redemption 2 od Rockstaru vyšlo pár týdnů zpátky a nezklamalo. Hra vám nabídne unikátní zážitek a výlet do roku 1899, kde strávíte až neuvěřitelných sto hodin. Americký server GameSpot (a další média) si již betu zahrál a my jsme se díky jejich streamu dozvěděli zajímavosti, které mohou obsahovat spoilery z příběhové části multiplayeru.

Red Dead Online vychází z úspěšného GTA Online v Grand Theft Auto V a z multiplayeru původního Red Dead Redemption. Na začátku si vytvoříte svou vlastní postavu. Vyberete si pohlaví, následně upravíte celý svůj vzhled a pojmenujete se. Potom, co vše potvrdíte, se objeví cutscéna a tedy náznak nějakého příběhu. Ocitnete se ve vězení, kde tvrdě pracujete, zatímco se vám bachaři smějí. Po chvilce si vás však zavolají s několika dalšími vězni a budete převezeni na jiné místo, kde na vás čeká opět práce. Cestou se však objeví cizinec jménem Horley, který všechny vězně pustí, včetně vás, jenže vy budete muset jít s ním a jet na koni do jeho tábora.

V táboře si můžete upravit outfit podle svých představ. Poté vás Horley dovede k ženě, které zavraždili manžela a vy budete muset zabít ty, co to udělali. Následují další příběhové věci nutné splnit, abyste byli vpuštěni do čistého online hraní. V multiplayeru můžete pozvat své kamarády a začít dělat to, co se vám zlíbí.

Red Dead Online nabízí i různé aktivity. Například nějaký hráč poblíž sebere pytel peněz a vy mu ho budete muset sebrat. Jsou celkově dva pytle a když je máte, odevzdáte je určenému člověku. Další aktivitou může pak být převezení vozu na nějaké místo nebo budete nuceni zabíjet nepřátele. Čeká nás toho mnohem více a je ještě dobré zmínit, že Red Dead Online je prozatím v betě a vše se testuje. Co se technické stránky týče, zatím nebyly zaznamenány žádné velké problémy.

Příběh v Red Dead Online byl tedy potvrzen, uvidíme, zda dojde i na Battle Royale mód, jak zmiňovaly dnešní spekulace.

Rockstar pouští hráče do Red Dead Online postupně. Harmonogram:

  • Pokud vlastníte Ultimate edici hry, máte do hry přístup od dnešního odpoledne
  • Pokud vlastníte Special nebo standardní edici hry a spustili jste jí v den vydání (tedy 26. října), přístup do bety můžete vyhlížet během středy.
  • Pokud jste hru spustili až krátce po jejím vydání, kdykoliv mezi 27. až 29. říjnem, do bety se dostanete až ve čtvrtek.
  • A pokud patříte mezi opozdilce a hru jste si poprvé zahráli až po 29. říjnu, tak se do Red Dead Online dostanete v pátek.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama