Gameplay záběry z Prahy v Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex Novinka Gameplay záběry z Prahy v Deus Ex: Mankind Divided

Gameplay záběry z Prahy v Deus Ex: Mankind Divided

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Uvidíte více či méně futuristické ulice Prahy, Adamův byt nebo infiltraci za pomoci zbraní i augmentací.

Reklama

Konečně se můžeme podívat na téměř osmnáctiminutové gameplay záběry z hraní Deus Ex: Mankind Divided. Ty se točí okolo prezentace tzv. city hub, tedy několika ulic města, z nichž se vydáváte na mise.

Uvidíte a uslyšíte například byt Adama Jensena, několik dialogů, hackování, hledání skrytých cestiček a samozřejmě používání několika augmentací a zbraní. To všechno kvůli infiltraci podniku jistého Václava Kollera.

Leckoho určitě potěší hutná ukázka Prahy jako takové. Herní verze našeho hlavního města je soudě dle této ukázky podobná skutečné Praze víc, než by se možná dalo čekat. Tvůrci přímo upozorňují na fiktivní stanici metra Čapkova kašna a pozornější diváci si jistě všimnou mnoha českých nápisů a zaslechnou trochu češtiny.

Aby toho nebylo málo, tvůrci Deus Ex: Mankind Divided se dali dohromady s firmami Open Biotics a Razer, což má za následek iniciativu pod názvem Augmented Future. Ta spočívá ve vývoji robotických protéz rukou, které mají být co nejdostupnější širšímu okruhu lidí.

Původní zpráva (Michal "Miky" Burian; vydání textu bylo několikrát posunuto): Dnes v 17:30 uvidíme nové gameplay záběry z Deus Ex: Mankind Divided společně s dalšími projekty v rámci Deus Ex Universe. Eidos láká na 18 minut z futuristické Prahy, která bude právě v Deus Ex: Mankind Divided. Konkrétně bude k vidění část města s řadou postav, vedlejších questů a interiérů.

Deus Ex: Mankind Divided vyjde 23. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Na tomto místě byl původně odkaz na stream studia Eidos Montreal, který již skončil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama