Garry's Mod 2 ve vývoji
Novinka Garry's Mod 2 ve vývoji

Garry's Mod 2 ve vývoji

Johny

Johny

Platformy Windows PC

Autor na sandboxový titul láká užitím meme.

Reklama

Garry Newman, vývojář známý pro tvorbu Garry's Mod, modifikace pro hru Half-Life 2, která byla později vydána jako samostatný titul, na svém Twitteru sdílel příspěvek obsahující meme, který by se dal považovat za celkem kreativní, ale neobvyklé potvrzení vývoje pokračování tohoto sandboxového díla.

Pro ty, co neznají Garry's Mod nebo zkráceně GMod, jde o sandboxovou FPS hru z roku 2004, běžící na Source Enginu. Ve hře hráč dostane různá nářadí na manipulaci s objekty se skutečnou fyzikou a poté si může dělat co chcete. Objekty různě kombinovat, polohovat, vytvářet scény a filmečky, až nakonec nějaké atrakce, kompletní levely, hry nebo herní módy. Opravdu se dá říct, že jde o pískoviště.

Po 13 letech Garry Newman přišel s dalším výtvorem - S&box, který běžel na Unreal Enginu 4 a zas tak mezi komunitou populární nakonec nebyl. Tentokrát se dá ale očekávat, že Garry's Mod 2 využije Source 2 Engine od Valve, který pohání i nedávno vydaný titul pro virtuální realitu - Half-Life: Alyx. Můžeme se tak i dočkat toho, že hra a některé její modifikace budou podporovat i virtuální realitu, což by přineslo spoustu úžasných divností. Možná půjde o titul, o kterém PC hráči nevěděli, že jej chtěli.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama