Steam Workshop využije i Garry's Mod
Novinka Steam Workshop využije i Garry's Mod

Steam Workshop využije i Garry's Mod

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Team Fortress 2 a Skyrim nejsou jediné hry, které využívají službu Steam Workshop. Brzkou podporu můžeme čekat i v populárním Garry's Modu.

Reklama

Je to tak, vedle TF2 a Skyrimu využije Steam Workshop i Garry's Mod od Garryho Newmana, populární sanboxový titul a zároveň placený mód stojící na základech Half-Life 2.

O chystané podpoře Worshopu, tedy jedné velké sítě pro sdílení uživatelských výtvorů, se ví už dlouho, teprve teď byl ale aplikován do uzavřené betaverze Garry's Modu, takže je docela možné, že se podpory relativně brzy dočká i samotná hra. Ta aktuálně stále využívá interní síť s názvem Toybox, a už ta přetéká fantastickými uživatelskými výtvory. Když si vezmeme, že upload do Workshopu by měl být jednodušší, čeká nás lavina různých výtvorů.

Mimochodem, pokud máte zájem se zapojit do uzavřené bety, navštivte tuto stránku, přihlaste se pomocí vašeho Steam účtu, klikněte na záložku Beta, a pokud jste se nějak víc podíleli na výtvorech v Toyboxu, což je posuzováno podle speciálního skóre (hranice je 10 000), máte vysokou šanci na to, že vás Garry do bety zařadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama