GC 2011: Pět šílených věcí, které můžete dělat v Saints Row: The Third
Speciály Článek GC 2011: Pět šílených věcí, které můžete dělat v Saints Row: The Third

GC 2011: Pět šílených věcí, které můžete dělat v Saints Row: The Third

Michal Burian

Michal Burian

13

Jestli je špatné mlátit staříka robertkem, tak to se asi nikdy nebudu chovat dobře.

Reklama

Redakce prestižního magazínu IGN si zahrála preview verzi Saints Row: The Third a dostatečně se vyblbla. Po hodině hraní se tamní pisálek nebál prohlásit, že jde o nejvíce šílenou hru aktuálního kalendářního roku. A to nehrál ani příběhové mise. Prostě se 60 minut poflakovat ve fiktivním městě nesoucí název Steelport a zároveň se snažil napáchat co nejvíce zla a chaosu. A že toho bordelu ale nadělal.

Saints Row: The Third motivuje hráče k dělání co největšího bordelu všude kolem. Každý v sandboxových hrách miluje, když si může zahrávat s NPC, způsobovat výbuchy a snažit se zvednou svůj Wanted level na maximum. V této hře je to nejen zábava, ale prakticky všechno co děláte, vám přináší respekt body, které můžete použít k vylepšení své postavy.

Níže se můžete dozvědět o pěti nejvíce šílených věcech, které lze v Saints Row: The Third dělat.

Změna pohlaví i rasy

Hra vám dovolí upravit si postavu podle vašich nejúchylnějších představ. Redaktor IGN začal jako obyčejnej bílej týpek. Po čase ho to přestalo bavit, tak si zašel na plastickou chirurgii a během chvilky z něj byla sexy Asiatka. Zvýšit si můžete dokonce i sex appeal, tedy za předpokladu, že vám prsa nezačnou způsobovat vážné problémy se zády. Svých předností patřičně využil, nechal postavu nahoře bez (prsa jsou velmi kostičkovaná). Oblékl ji do minisukně, kterou nosí roztleskávačky, a jako menší protiklad ji navlékl velkou vlčí masku.

Postava se tím pádem dost změnila, z bílého týpka byla najednou sexy Asiatka s obrovskýma prsama, která pobíhala po městě v minisukni a s vlčí maskou na hlavě. Mnoho chlapských představ bylo splněno...

Úprava postavy jde daleko dál než v tomto příkladu. Můžete si určit věk postavy, přidat vady, jizvy. Dokonce si můžete změnit hlas. Chcete být hulk-čice nebo 90 letá rozpadlá zombie děvka? Jediné omezí ve Saints Row: The Third, je vaše představivost.

Zavolejte nálet na...kohokoliv

Jako spousta her s otevřeným světem, i tady se vám policajti pověsí na záda, pokud děláte problémy. S radostí vám postaví zátarasy, budou se krýt za autem a střílet na vás. Ale nemějte strach, tedy za předpokladu, že můžete povolat nálet. Jednoduše zamiřte, zvolte cíl a počkejte, dokud vaše nepřátele neseškvaří hořící peklo.

Nálet je také užitečný proti členům gangu. Do cesty se vám postaví skoro každý, třeba i stařeček.

Pokud se chcete s protivníkem vypořádat bez sebemenších problémů, stačí zvolit zbraň Reaper Drone – ovladač k raketě.

Hraní v provozu

Saints Row: The Third má mise pojistného podvodu, které vám dají omezený čas na to, abyste si sami způsobili určité množství zranění. Redaktor IGN si lehl doprostřed křižovatky a nechal tuny oceli drtit své tělo. Nejenže bylo docela uspokojivé nechat se přejet náklaďákem, ale také získáte cenné respekt body. Díky těmto bodům se stanete psychopatem, s kterým si nikdo nechce zahrávat.

Saj a plivej pomocí Manapultu

Manapult je dokonalý vynález. Kusy vozidel, kusy lidí, všechno co přejedete, bude vsáto do komory a je jen na vás, kdy vše vypálíte a nahodíte zdi Steelportu.

Výbušné chobotničky, aneb zabíjení pod kontrolou

Kanón Genki vystřeluje chobotničky, které se chytí oběti a změní je v tupé potulné drony. Až si budete myslet, že je ten správný čas, můžete je odpálit a vzít s sebou i oběti blízko odpalu.

Je Staints Row: The Third král všeho špatného? Možná. Je to zábava? Určitě. Rozhodně se těšíme na řádění ve městě Steelport, které k nám dorazí již 18. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama