GC: Co nás čeká v PC verzi 2.0 Zaklínače 2?
Novinka GC: Co nás čeká v PC verzi 2.0 Zaklínače 2?

GC: Co nás čeká v PC verzi 2.0 Zaklínače 2?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

CD Projekt RED konečně odhalil, co se skrývá pod pojmem PC vision 2.0 v případě druhého Zaklínače – <strong>těšit se můžete na nové módy</strong>.

Reklama

PC version 2.0 není nic jiného, než jeden velký patch. Ačkoliv nejde vyloženě o rozšířenou edici, jak jsme původně spekulovali, rozšíření to samozřejmě bude. A ne ledajaké.

V první řadě nás čeká dvojice nových herních módů. První z nich nese název Dark Mode, což není nic jiného, než mód, jenž udělá hru ještě těžší, což může leckoho určitě zabavit, zvlášť když první hráč, který hru s dark modem dokončí, získá zatím nespecifikovanou cenu a ještě se během hry dostane k novým „temným“ předmětům.

Teoreticky se dá Dark Mode chápat jako odpověď tvůrců na časté, nutno však podotknout že téměř vždy neopodstatněné stížnosti na vysokou obtížnost. Chcete hru jednodušší? Smůla, hra je jednoduchá dost, to radši přidáme možnost ještě vyšší obtížnosti, což fanoušci přijmou mnohem lépe.

Ale dost řečí o Dark Modu, ještě tu je mód Arena, stojící mimo původní hru. V něm nejde o nic jiného, než o boj proti stále silnějším a obtížnějším vlnám nepřátel, přičemž si hráč může postupem času kupovat nové vybavení a po skončení hry sdílet své výsledky skrz Facebook a další sítě, což má sloužit hlavně ke špičkování se s kámoši.

Kromě toho obsáhne patch i drobnější novinky, jako např. rozšíření quest logu nebo tutorialů, dále všechny dosud vydané DLC a aktualizace, prostě všechno, na čem tvůrci od vydání samotné hry zamakali. Tak, teď už zbývá jenom editor a podpora pro fanouškovské módy jako v prvním díle, a budeme se Zaklínačem 2 po všech, tím myslíme opravdu po všech ohledech spokojeni. I tak se ale na PC verzi 2.0 rozhodně těšíme.

A kdy se aktualizace dočkáme? Zaškrtněte si v kalendáři datum 29. září, kdy bude PC verze 2.0 dostupná formou automatických aktualizací skrz launcher hry, samozřejmě zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama