GC: inFamous 2 – nové detaily + záznam
inFamous Novinka GC: inFamous 2 – nové detaily + záznam

GC: inFamous 2 – nové detaily + záznam

Redakce

Redakce

4

Sony tento týden na Gamescomu poodhalilo mnoho detailů pro svého PS3 superhrdinu hry inFamous 2 + záznam z prezentace.

Reklama

Zbraň, která byla vidět v posledním videu, je známá jako „The Amp„ a Cole s ní bude moci zasazovat smrtící elektrizující údery. Jako v předchozím inFamous bude mít hráč možnost zlepšovat své útoky vytvářením různých komb a tím usmrcovat nebo omračovat nepřátele.

Hlavní hrdina může pomocí elektrického výboje zapálit dřevěné objekty a vzniklý oheň využít v dalším typu útoku proti soupeři.

Schopnost manipulace s objekty dá Coleovi nové možnosti. Bude je moci různě přesouvat, vyzvedávat do výše a hlavně je využít v boji. A nejen objekty, ale i protivníci budou díky Coleovi lítat vzduchem. Tímto způsobem se může Cole zbavit hned několika nepřátel jedním zásahem.

Nakonec byl představen i nový typ záporáka, nazývaného „The Ravager“. Tato čtyřnohá obludnost je více než podobná stvoření jménem „Tank“ ze hry Left 4 Dead a její zvláštní schopností je plivání jedovaté tekutiny.

inFamous 2 by měl vyjít příští rok exklusivně pro PlayStation 3. Mnozí fanoušci byli udiveni, že Cole vzhledově vypadá jinak než v prvním díle a vedly se vážné debaty o navrácení jeho původní podoby. O tom, jak tedy bude Cole v závěrečné fázi nakonec vypadat, ještě není rozhodnuto.

Závěrem se můžete podívat na záznam z prezentace z GamesComu, kde studio Sucker Punch ukázalo gameplay:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama