GC: Řemeslníci v Diablu III + trailer a galerie
Diablo Novinka GC: Řemeslníci v Diablu III + trailer a galerie

GC: Řemeslníci v Diablu III + trailer a galerie

Jan Bičan

Jan Bičan

14

Na GamesCom zavítalo i vysoce očekávané akční RPG Diablo III a na dnešní prezentaci Jaye Wilsona bylo odhaleno hned několik zajímavých informací.

Reklama

Největší prostor si ukousli řemeslnící. Jakmile si získáme jejich důvěru, budou nás následovat a jejich služby tak budou vždy nablízku. Pokud se přemístíme do jiné lokace, otevřou si obchod v nejbližším městě. Zatím byly k vidění tři typy řemeslníků – mystic, který vytváří magické předměty; jeweler starající se o klenoty a blacksmither kovající zbraně a brnění. Samozřejmostí je i jejich vylepšování (16. level je maximální) a pozdější volba specializace (např. kovář se může zaměřit na kladiva, obouruční meče a podobně).

Další informací je absence town portálů, které prý značně zjednodušovaly hru a odstraněna byla i identifikace předmětů patřící ve druhém pokračování k naprosto běžným prvkům. Naopak potvrzena byla přítomnost setových předmětů.

Očekávalo se i přiblížení data vydání, ale nakonec se tak nestalo. Diablo III pravděpodobně vyjde v roce 2011 nebo 2012 na PC a Mac. Více informací se dozvíte v našem rozsáhlém preview.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama