Gears of War dostane filmovou i seriálovou adaptaci od Netflixu
Filmy/Seriály Gears of War Novinka Gears of War dostane filmovou i seriálovou adaptaci od Netflixu

Gears of War dostane filmovou i seriálovou adaptaci od Netflixu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6

Slavná akční série oslavuje 16 let překvapivým oznámením.

Reklama

Vývojáři ze studia The Coalition v pondělí oslavovali 16 let od vydání prvního dílu Gears of War. Série, která původně vznikala v Epic Games, se následně dostala pod Microsoft, který ji vlastní až dodnes. The Coalition mají na kontě čtvrtý a pátý díl, přičemž pomáhali také se strategickým spin-offem Tactics. Nyní se ale ukázalo, že kromě nového plnohodnotného dílu pracují ještě na dalším projektu z tohoto univerza.

S poměrně překvapivým oznámením se vytasila společnost Netflix, která to v poslední době na poli videoher i jejich adaptací rozjíždí opravdu ve velkém a je to i tento případ. Dozvěděli jsme se totiž, že ve spolupráci s The Coalition vzniká hraný film a animovaný seriál pro dospělé publikum. V krátkém tweetu se dále zmiňuje, že je zde potenciál i na další příběhy, takže u těchto dvou projektů to v případě úspěchu pravděpodobně nemusí skončit.

Žádné další informace bohužel neznáme. Nevíme, kdo je režisérem, ani kdo si ve filmu zahraje. Můžeme z toho tedy předpokládat, že jsou projekty opravdu na začátku svého vývoje a ještě si na ně pár let počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama