Gears Tactics hlásí hotovo
Novinka Gears Tactics hlásí hotovo

Gears Tactics hlásí hotovo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nic nebrání tomu, aby hra vyšla na konci dubna.

Reklama

Vysokooktanovou řežbu Gears of War zajisté důvěrně znají především majitelé konzolí Xbox, na něž začala od minulé generace vycházet. Od té doby jsme se dočkali celkově pěti dílů, jednoho trochu slabšího spin-offu s podtitulem Judgment a jedné relativně povedé mobilní hry Gears POP!, která ale byla zkažena příliš agresivními mikrotransakcemi.

Nyní se série opět vydává do vod dosud neprozkoumaných s nejnovějším přírůstkem Gears Tactics, v němž budete se svou skvadrou bojovat v taktických bojích, které jakoby vypadli ze série XCOM, proti záporákovi Ukkonovi, jenž tvoří nová monstra, která jsou pro lidskou rasu silnou hrozbou.

Na titulu spolupracují tvůrci ze studií The Coalition a Splash Damage. No a právě ti během akce Inside Xbox oznámili, že hra je již zcela hotová, takže nic nebrání tomu, aby 28. dubna vyšla na PC skrze Steam a Microsoft Store, kde vás vyjde hra v přepočtu na 1900, respektive 1799 Kč. Pokud ale nechcete utrácet takovéto množství peněz, tak titul bude od prvního dne dostupný i skrze předplatné Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama