Novinka Gears Tactics se v listopadu podívá na Xboxy

Gears Tactics se v listopadu podívá na Xboxy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Tímto krokem nové konzole od Microsoftu získávají pořádný launch titul.

Reklama

Spin-off Gears Tactics vyšel letos v dubnu na počítače, přičemž se jednalo o příjemný svěží vítr, který si bral to nejlepší z hlavní série, ale zaobalil to do velice chytlavých taktických soubojů, jenž měly ten správný tah na branku.

O kvalitách vás taktéž může přesvědčit i naše recenze, kde si titul odnesl nádherných 9 bodů z 10 se slovy:

"Gabe Diaz dostal se svým parťákem Sidem za úkol najít a zlikvidovat hrozného Ukkona, jenž ve svých laboratořích vyrábí nové a nebezpečné druhy ošklivých Locustů. A vy rozhodně nebudete chtít u jejich roadtripu za zneškodněním této hrozby chybět, jelikož Gears Tactics nabízí přesně tu stejnou (a dost možná ještě větší) zábavu jako očíslované díly série. Parádní produkční hodnoty, povedený příběh, sympatické postavy a vybroušená hratelnost jsou všechno věci, kterých se vám dostane měrou vrchovatou. Jen tedy musíte oželet trochu střídmější možnosti úprav vašich postav a po čase trochu opakující se cíle jednotlivých misí. Jinak ale bez výhrad."

Jednalo se tak o první titul série, jenž dříve vyšel na PC a nikoliv na konzoli Xbox, což vzhledem k nátuře hry dává smysl. Nicméně i tak se počítalo s vydáním na konzole, o kterém jsme však od vydání neslyšeli žádné novinky.

To se však včerejším dnem změnilo, jelikož se objevila nová ukázka, oznamující vydání konzolových verzí.

K němu dojde 10. listopadu (tedy v den uvedení nových konzolí Xbox na trh), kdy se dočká Xbox One a Xbox Series X/S.

Tímto krokem tak Xbox Series X a S dostávají pořádnou launchovou konzolovou exkluzivitu.

Hra bude při vydání samozřejmě dostupná v předplatném Xbox Game Pass. Lidé, kteří si titul skrze něj zahrají do 4. prosince, navíc získají charakter v podobě Colea ve výbavě na thrashball.

Společně s konzolovými verzemi dorazí do hry i speciální obsahový update, který přinese robůtka Jacka jako nového hrdinu, jenž nabídne různé buffy k posílení týmu a schopnost ovládat nepřátelské jednotky. Zároveň budou přidáni noví nepřátelé s názvem Deviant, další vyšší třída vybavení a vylepšená podpora ovladače na PC.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama