Generál Grievous nalezen v souborech Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Generál Grievous nalezen v souborech Star Wars: Battlefrontu 2

Generál Grievous nalezen v souborech Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Model jedné z oblíbených postav prequelů nasvědčuje tomu, že by se dříve či později mohla objevit ve hře.

Reklama

V seznamu hratelných hrdinů, s nimiž se setkáme v multiplayeru základní verze Star Wars: Battlefrontu 2, je docela dost známých a oblíbených postav. Jedna z nich však chybí - generál Grievous, jeden z čelních představitelů Separatistů.

V minulosti se na základě různých úniků a zákulisních informací spekulovalo o tom, že vývojáři z DICE s Grievousem počítali. Jeho řádná realizace se však ukázala být poněkud komplikovaná, a tak došlo k rozhodnutí ho prozatím nechat být, vrátit se k němu později a místo něj do multiplayeru narychlo dosadit Iden Versio, hlavní hrdinku singleplayerové kampaně od Motive Studios.

Pravdivost těchto informací nyní dost jasně naznačují soubory desetihodinového trialu Battlefrontu 2, který je nyní k dispozici v rámci služeb EA Access a Origin Access. Uživatel Redditu s přezdívkou FaintMelodyOfLight z nich totiž vydoloval 3D model Grievouse.

Podle všeho pro něj nejsou k dispozici textury a další nezbytné prvky, takže práce na Grievousovi zcela očividně nejsou kompletní, ale jde o jasný důkaz toho, že ve hře měl být. A snad i časem bude. Všechny dodatečné mapy, zbraně, vozidla a také postavy budou koneckonců zdarma pro všechny majitele hry a mnozí doufají, že tato nabídka dříve či později zahrne i generála Grievouse. Jako první však přijde na řadu Finn a Phasma, a to ještě do konce roku.

V minulosti se spekulovalo i o tom, že spolu s Grievousem měl dorazit Obi-Wan Kenobi jakožto postava, která se mu nejlépe ubrání. Což s ohledem na události filmu Pomsta Sithů a seriálu The Clone Wars dává celkem smysl. Jestli je tedy Grievous skutečností, opět se zvýšila šance, že dojde na taktéž velmi chtěného a taktéž citelně chybějícího Obi-Wana. FaintMelodyOfLight nicméně dodává, že po Obi-Wanovi zatím nejsou v souborech ani stopy.

Samozřejmě je třeba podotknout, že model Grievouse může být pouhým pozůstatkem, k němuž se už vývojáři nevrátí. V tuto chvíli zkrátka nemáme žádnou záruku, že na něj časem opravdu dojde. Myslím si ale, že by tvůrci šli sami proto sobě, kdyby tuberáckého kyborga a hvězdu internetových memů v jedné osobě nechali být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama