Geralt a jeho přátelé oslavují 10. výročí herního Zaklínače
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Geralt a jeho přátelé oslavují 10. výročí herního Zaklínače

Geralt a jeho přátelé oslavují 10. výročí herního Zaklínače

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

V povedeném videu se sešla celá řada postav nejen ze Zaklínače 3. K dispozici je také video, které ukazuje vtipné chyby z vývoje a další zákulisní kuriozity. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Aktualizace: Studio CD Projekt RED nově vydalo tapetu na plochu s motivem oslavy 10. výročí herního Zaklínače. Jedná se o kvalitnější podobu závěrečného záběru včerejšího videa, na němž je k vidění Geralt, Ciri, Yennefer, Triss, Marigold, Zoltan Chivay, Shani, Regis, Lambert, Eskel, Vernon Roche, Klepna a Janek. Další rozlišení obrázku najdete na oficiálním webu v sekci Media, konkrétně na záložce Wallpapers.

Původní zpráva (11:20): Letos na podzim to bude už 10 let od vydání prvního herního Zaklínače. V CD Projektu RED však slaví 10. výročí své značky už nyní, jak dokazuje třeba včerejší přednáška na akci PAX West, na níž někteří zaměstnanci studia hovořili o historii celé série.

Vše odstartovalo působivé a z jistého úhlu pohledu snad i dojemné video, v němž lze vidět Geralta a jeho přátele, jak slaví na vinici Corvo Bianco v Toussaintu, který se objevil v datadisku O víně a krvi pro Zaklínače 3. Kromě Geralta a Ciri si můžete všimnout Triss, Yennefer, Marigolda, Regise, Zoltana, Shani, Krvavého barona, Vernona Rocheho, Lamberta, Eskela a dalších postav.

Touto cestou CD Projekt RED děkuje fanouškům a hráčům za desetiletou podporu, bez níž by se samozřejmě nedostali do pozice, v jaké jsou nyní. Nezbývá než vývojářům pogratulovat ke kulatému výročí a vyhlížet cokoliv, co se značkou Zaklínač napáchají v následujících letech. Momentálně pracují na karetní hře Gwent: The Witcher Card Game, připravují Zaklínače 3 pro podporu Xboxu One X a PS4 Pro a jednoho dne se snad vrátí s nějakým dalším pořádným titulem. Už delší dobu ale víme, že přednost má nyní Cyberpunk 2077 a že jestli se CD Projekt RED do světa Zaklínače vrátí, už se budeme muset obejít bez Geralta. Jeho herní příběh skončil.

Během přednášky byla ukázána i videa, která se ohlíží za vývojem jednotlivých dílů. Videa spojená se Zaklínačem a Zaklínačem 2 jsou poměrně standardní, retrospektiva Zaklínače 3 však rozhodně stojí za pozornost. Nejen že je plná záběrů ze zákulisí, ale také ukazuje kuriózní chyby, s nimiž se vývojáři během tvorby hry setkali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama