Geralt a jelen na překrásném screenshotu ze Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Geralt a jelen na překrásném screenshotu ze Zaklínače 3

Geralt a jelen na překrásném screenshotu ze Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

79

CD Projekt RED vydal prostřednictvím sociálních sítí další velmi působivý screenshot ze Zaklínače 3 <strong>+ pozitivní zprávy o optimalizaci a část mapy</strong>.

Reklama

Uvědomujeme si, že se screenshoty ze Zaklínače 3 zabýváme nějak často. Sám CD Projekt RED ale poslední dobou vydává obrázky poměrně nahodile a často po jednom, a tak nám nezbývá než se přizpůsobit. Nejnovější screenshot si ale pozornost rozhodně zaslouží, nemyslíte?

Mimochodem, v obřích a stále ještě čerstvých dojmech německého magazínu GameStar se mimo jiné dočteme, že se vývojářům daří hru čím dál lépe optimalizovat. Grafická karta GTX 980 prý nemá problém s ultra nastavením při zachování 60 snímků za sekundu (k poklesům dochází jen v zalidněném Novigradu) a v tuhle chvíli hra jede mnohem lépe než na lednové akci pro novináře, kde to s výkonem hry "jen" na vysoké nastavení nebylo zrovna nejrůžovější.

Jak se zdá, čas navíc pro doladění začíná opravdu přinášet ovoce a s optimalizací by to nakonec nemuselo být tak hrozné, jak se mnozí v lednu obávali. Tvůrci prý s optimalizací nekončí a mají za cíl ji ještě zlepšit.

Část mapy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama