Ghost of Yōtei Novinka Ghost of Tsushima 2? Skoro. Jmenuje se Ghost of Yotei a přichází s novým příběhem

Ghost of Tsushima 2? Skoro. Jmenuje se Ghost of Yotei a přichází s novým příběhem

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

Uběhlo 300 let. Do vydání zbývá méně.

Reklama

Nebylo tajemstvím, že Sucker Punch Productions dělají na pokračování úspěšné akční adventury Ghost of Tsushima. Ovšem podoba či obsah hry zůstávaly dosud skryty. Na akci State of Play došlo k oficiálnímu oznámení hry Ghost of Yotei, která na původní titul ideově naváže, ale vyprávět bude vlastní příběh.

Podíváme se do jiné doby, na jiné místo a s jiným hrdinou. Respektive hrdinkou. Ta se stane titulním duchem oblasti kolem hory Yotei na ostrově Hokkaidó. Příběh novinky je zasazen více než tři sta let po událostech první hry.

„V roce 1603 se tato oblast nacházela mimo japonskou nadvládu a byla plná rozlehlých pastvin, zasněžených tunder a nečekaných nebezpečí. Je to hodně odlišné od organizovaných samurajských klanů, které žily na Cušimě,“ lákají vývojáři.

„V Sucker Punch milujeme koncept origin story a chtěli jsme prozkoumat, co by mohl přinést nový hrdina v masce Ducha a odhalit novou legendu,“ vysvětlují dále. Dodávají, že Ghost of Yotei bude jejich první hrou tvořenou jenom pro PlayStation 5, takže chtějí využít všech jeho předností.

Ghost of Yotei má dorazit na PlayStation 5 už v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama