Goat Simulator míří na Steam. Bez legrace
Novinka Goat Simulator míří na Steam. Bez legrace

Goat Simulator míří na Steam. Bez legrace

Martin Cvrček

Martin Cvrček

49

Hit internetu Goat Simulator od studia Coffee Stain Studios se nakonec stane skutečností. Už na jaře se budete moci vyřádit v roli (ne)obyčejné kozy.

Reklama

Mysleli jste si, že nedávno oznámený Goat Simulator je vtip? My taky. Ale jak se říká, myslet znamená... Však to dál znáte. Důležité každopádně je, že se z pouhého vtipu zjevně stala skutečnost.

Kozí simulátor totiž míří na Steam, kde vyjde v průběhu jara za příjemných 10 dolarů. Hra podle všeho kromě dost svérázné a originální hratelnosti nabídne i nášup bugů, ale to by tentokrát neměl být takový problém jako u jiných her. Naopak by se z nich mohla stát přednost.

Nově vydaný trailer navíc na svém konci informuje, že hra bude podporovat Steam Workshop. A pokud si hru už nyní předobjednáte na oficiálním webu, dostanete možnost si Goat Simulator zahrát o tři dny dříve.

Ačkoliv celý projekt vypadá naprosto šíleně a pošahaně, stejně se vsadíme, že byste si ho určitě chtěli zkusit. I my si na něj koneckonců v redakci brousíme tesáky. Jednou věcí jsme si každopádně jistí. Vývojáři jsou slušný případ pro Chocholouška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama