God Eater: Resurrection a God Eater 2: Rage Burst míří na západ
Novinka God Eater: Resurrection a God Eater 2: Rage Burst míří na západ

God Eater: Resurrection a God Eater 2: Rage Burst míří na západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Nejdříve se dočkáme PS4 a PS Vita verzí a pak i realizace na PC.

Reklama

Tato zpráva udělá asi velkou radost všem fanouškům God Eater. Bandai Namco totiž před svátky oznámilo vydání her God Eater: Resurrection a God Eater 2: Rage Burst v Severní Americe a v Evropě. V létě roku 2016 se tedy objeví nejdříve na konzolích PlayStation 4 a PS Vitě a následně prostřednictvím služby Steam na PC platformě.

„Za pouhých 5 let se v Japonsku stal God Eater fenoménem a v Asii se celkově prodalo více než 3 milióny kopií! Toto univerzum, ve kterém se zabíjí monstra, nezůstalo pouze u her, protože se našim týmům podařilo úspěšně rozšířit tento zážitek i do dalších oblastí jako je anime - k dispozici na Daisuki.net - ale také na mangu a populární soundtracky. Naši západní fanoušci žádali, aby jejich ruce mohly spočinout na lokalizované hře God Eater, vyslyšeli jsme je a začali vydáním dvou z nich! Je to jen začátek, protože máme v plánu ve velmi blízké budoucnosti na našem území uvést více výjimečného obsahu," řekl Hervé Hoerdt, viceprezident pro marketing a digitální distribuci Bandai Namco Entertainment Europe.

Asi vás ale nepotěší další informace. God Eater: Resurrection a God Eater 2: Rage Burst budou obsahovat pouze a jenom anglický dabing. Uvedl to producent Yusuke Tomizawa v rozhovoru pro PlayStation LifeStyle: „Veškerý japonský dabing bude lokalizován do angličtiny, ale hra bude také obsahovat titulky." Videoherní server Gemasutra se na tuto informaci zeptal také a sám Tomizawa odpověděl, že: „Bude to čistě anglicky."

Níže se podívejte na oznamovací trailer.

God Eater se odehrává v roce 2071 na dálném východě. V roce 2050 se na Zemi objevil neznámý organismus zvaný Oracle buňky a začal konzumovat veškerý život. Jejich chuť k jídlu a přizpůsobivost nejdříve vyvolala zděšení, následně pokoru a pak dostaly název "aragami". Tváří v tvář nepříteli se postupně hroutí jedno město za druhým, protože jej nelze porazit klasickými zbraněmi.

Naději dává lidstvu až vývoj takzvaných God Arcs, které jsou vlastně živoucí zbraně zkombinované s buňkami Oracle. Z lidí schopných ovládat tyto zbraně se stávají elitní jednotky God Eaters a pokouší se zvrátit tuto zoufalou válku ve prospěch lidstva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama