Gold edice Farming Simulatoru 15 a další díl pro PS Vita
Farming Simulator 15 Novinka Gold edice Farming Simulatoru 15 a další díl pro PS Vita

Gold edice Farming Simulatoru 15 a další díl pro PS Vita

Michal Burian

Michal Burian

2

Gold edice zahrne novou mapu a nová vozidla. Farming Simulator 16 bude určen pro handheld PlayStation Vita.

Reklama

Společnost Focus Home Interactive se pochlubila se svým plánem her, které bude prezentovat za necelé dva týdny na E3 v Los Angeles. Kromě již dříve oznámených her jako je Space Hulk: Deathwing, Mordheim: City of the Damned, The Technomancer a Blood Bowl 2 nás zaujmul odstavec o Farming Simulatoru.

V něm stojí, že vydavatel na E3 představí novou mapu a některá nová vozidla, která budou součástí dosud nepředstavené Gold edice Farming Simulatoru 15 ve verzi pro PC. Obrátili jsme se na českou distributorskou společnost Comgad. Ta nám sdělila, že edice je skutečně v plánu, ale u nás se prodávat nebude, protože Comgad odebírá hru od jiné firmy, ne přímo od Focus Home.

Nicméně nová mapa a vozidla jistě budou součástí nějakého budoucího dodatečného balíčku, který si budou moci hráči zakoupit. Gold edice jinak podle předpokladů zahrne všechny vydané balíčky - zatím JCB DLC (9,99 eur) a ITRunner DLC (7,99 eur).

Ještě chvilku zůstaneme u Farming Simulatoru 15. Na E3 bude představen prototyp oficiálního ovladače pro Farming Simulator od firmy Saitek a volant od Mad Catz. V druhém případě půjde o nefunkční prototyp.

Na závěr jsem si nechal informace o Farming Simulatoru 16. Ten vyjde na handheld PlayStation Vita. Zatím není jisté, zda dorazí i nějaká mobilní verze jako tomu bylo v případě Farming Simulatoru 14.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama