Grafická evoluce Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Grafická evoluce Star Wars: Battlefront

Grafická evoluce Star Wars: Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

19

Jak se změnila střílečka ze světa Hvězdných válek - od roku 2004 do 2015?

Reklama

Hra Star Wars: Battlefront se poprvé objevila v roce 2004 od Pandemic Studios. V té době šlo o uznávanou multiplayerovou střílečku, kterou jsme mohli hrát na PC, Xboxu a PlayStation 2. Titul se rychle etabloval a stal se jednou z nejlepších stříleček pro více hráčů.

O rok později následovalo pokračování (PC, Xbox, PS2 a PSP), které si vysloužilo pozitivní odezvu od hráčů i kritiků. Poté jsme Battlefront mohli vídat pouze na handheldech a mobilech. V této souvislosti je vhodné zmínit Renegade Squadron z roku 2007 pro PlayStation Portable, Mobile Squadrons od THQ Wireless pro mobily a Elite Squadron pro PSP a Nintendo DS.

Následovala řada zrušených dílů - Star Wars: Battlefront III od Free Radical Design, Battlefront Online od Slant Six Games (autoři SOCOM) nebo Star Wars: First Assault a znovu Battlefront 3 od LucasArts.

Až společnost Electronic Arts, respektive švédské studio DICE (Battlefield) dokázalo přivést Battlefront zpět k životu. Minulý týden vyšel nový Star Wars: Battlefront, který po grafické stránce je hodně lákavou záležitostí. Horší už je to se samotnou hratelností a bohužel i obsahem. Vše vám povíme v chystané recenzi. Zatím se můžete podívat na grafickou evoluci Battlefrontu - od roku 2004 do 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama