Gran Turismo 6 a Beyond v češtině!
Gran Turismo 6 Novinka Gran Turismo 6 a Beyond v češtině!

Gran Turismo 6 a Beyond v češtině!

Michal Burian

Michal Burian

63

Společnost SCEE investuje do platformy PlayStation 3 více než kdy jindy.

Reklama

Dlouho očekávaná chvíle právě nadešla. O češtině pro závodní titul Gran Turismo 6 se již nějaký čas spekulovalo, protože demo je v češtině, avšak u psychologického thrilleru Beyond: Two Souls od tvůrců Heavy Rain je to rána z čistého nebe. V komentářích jste se skoro modlili, aby společnost Sony udělala češtinu pro tento očekávaný titul, i když tomu moc lidí nevěřilo, protože hra je rozsáhlá a plná textu – náklady na lokalizaci jsou v tomto případě mnohem větší než v případě střílečky nebo závodní hry. Ani to však Sony nezastavilo a dnes odpoledne oznámila, že tituly Gran Turismo 6 a Beyond budou v češtině.

U Gran Turisma 6 je však jedno velké překvapení, hra bude mít i český dabing, což asi čekal málokdo. Přihlásí se někdo?

"Bez ohledu na běh věcí příštích a budoucí očekávání herní komunity, zůstává PlayStation 3 tento rok i nadále neopomíjenou platformou s podporou jako nikdy předtím. Vyšly exkluzivní tituly jako The Last of Us, Sly Cooper Thieves in Time nebo God of War: Ascension, které se těší velké oblibě jak z řad hráčů, tak z řad médií. První dva jmenované tituly jsme vydali s českou podporou, společně s dalšími hrami jako Epic Mickey 2, nebo Wonderbook: Diggs Nightcrawler," prohlásil Ivan Bradáč, Business Manager PlayStation ČR, SR, HU.

"Jelikož je pro nás hráč vždy na prvním místě, rozhodli jsme se jim nabídnout ještě lepší a silnější zážitek z hraní. Proto oznamuje lokalizaci dalších dvou exkluzivních titulů pro PS3, které vyjdou na podzim tohoto roku a to hry BEYOND a GRAN TURISMO 6. Hra BEYOND bude obsahovat české titulky a hra GRAN TURISMO 6 české titulky a dabing.“

Řada nových titulů pro PS3 ještě letos

Podpora PS3 pokračuje velmi silnou řadou titulů, které vyjdou ještě tento rok. Můžeme se těšit na tituly, mezi které patří: Gran Turismo 6, BEYOND: Two Souls, Puppeteer, Wonderbook: Walking with Dinosaurs a Wonderbook: Book of Potions. Ke slovu se dostanou i příšerky Invizimals ve hře Invizimals: The Lost Kingdom.

Další exkluzivní tituly v edici ESSENTIALS

Hry z řady Essentials, nejprodávanější hry na PS3 za bezkonkurenční cenu, které jsou dostupné již za doporučenou maloobchodní cenu 499,- Kč v České Republice a za €19.99 na Slovensku, mezi sebe přivítají řadu dalších skvělých titulů, mezi které patří: Little Big Planet: Karting, Sorcery, PlayStation All-Stars Battle Royale, Sports Champions 2, Gran Turismo 5 a Uncharted 3. Tyto hry budou dostupné na českém a slovenském trhu již 24.července.

GT Academy dostupná pro české a slovenské hráče

Česká pobočka SCEE bude i nadále silně podporovat herní komunitu v Čechách a na Slovensku, jak lokalizovanými tituly, tak i řadou akcí pro herní fanoušky, kterou je například soutěž GT Academy, která právě probíhá. V rámci GT Academy chystáme několik dalších kvalifikačních kol již v nadcházejících týdnech.

GRAN TURISMO 6

- České titulky a dabing- Datum vydání: Vánoce 2013

Pokračování úspěšné série a 15ti leté tradice Gran Turismo vtrhne na PlayStation 3 již o těchto Vánocích. Demo hry Gran Turismo 6 je momentálně ke stažení zcela zdarma, v obchodu PlayStation Store. Demo hry již obsahuje českou podporu a umožňuje všem hráčům zúčastnit se soutěže GT Academy, která probíhá až do 29. července. Samotné demo GT6 zůstane hratelné až do 31. srpna.

BEYOND: Two Souls

- České titulky- Datum vydání: 9. října 2013

Hra definující nový žánr s hvězdným obsazením: Hlavní postavu Jodie Holmes ve hře BEYOND: Two Souls si zahrála herečka Ellen Page, nominovaná na Oscara. Ztvárňuje postavu mladé ženy, která má nadpřirozené schopnosti díky svému úzkému propojení s neviditelnou entitou. Ellen bude sekundovat Willem Dafoe, který vytvoří postavu Nathana Dawkinse, tajemného vědce pracujícího pro oddělení zřízené vládou, které se zabývá studiem paranormálních jevů. Ústředním tématem BEYOND: Two Souls je Dawkinsův profesionální zájem o Jodie, který je poháněn jeho osobní tragédií. Tento motiv je kostrou napínavého a sugestivního příběhu, který herec Dafoe svým jemným hereckým mistrovstvím dokonale rozvíjí.

V BEYOND: Two Souls se hráči stanou součástí příběhu mapující období patnácti let života Jodie. Naplno prožijí nejvýznamnější okamžiky jejího života. Během svého putování světem bude Jodie čelit neuvěřitelným výzvám na pozadí emocemi nabitého akčního příběhu, jaký nemá ve světě videoher obdobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama