Grand Kingdom přivítáme v Evropě letos v létě
Novinka Grand Kingdom přivítáme v Evropě letos v létě

Grand Kingdom přivítáme v Evropě letos v létě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

NIS America lokalizují taktickou strategii od Spike Chunsoftu pro západ.

Reklama

Dobrých zpráv je začátkem letošního roku opravdu hodně. O jednu z nich se opět postarala NIS America, která na západě vydá taktické RPG Grand Kingdom od Spike Chunsoftu letos v létě. Přitom v Japonsku se toto dílo od režiséra hry Grand Knights History Tomohika Deguchi a studia MonoChro, dostalo na konzole PlayStation 4 a PS Vita teprve loni v listopadu. V souvislosti s touto zprávou NIS Amerika potvrdili serveru Gematsu vydání krabicové i digitální verze na obou platformách.

„Jsme velmi rádi, že díky partnerství s NIS America dojde k lokalizování a vydání Grand Kingdom na západě," řekl generální ředitel Spike Chunsoftu Mitsutoshi Sakurai v tiskové zprávě. „Díky NIS America zaznamenala Danganronpa velký úspěch a jsme si jisti, že odvedou tu nejlepší práci také na přípravě Grand Kingdom. Doufáme, že nás fanoušci na celém světě podpoří a užijí si také tuto novou hru."

Pokud neznáte příběh této hry, trochu vám jej nastíníme. Po pádu kdysi prosperující říše Uldein, ke kterému došlo před více než sto lety, vedou nyní čtyři Velké národy válku o nadvládu nad kontinentem Resonail. V bitvách už ale nebojují čestní rytíři, loajální ke svému národu, ale žoldáci, kteří prodávají své služby za nejvyšší nabídku.

Vy jako vůdce čety žoldáků, provedete své vojsko přes bitvami zjizvený kontinent a budete postupně brát práci pro jednotlivé národy. Po jejich dokončení získáte nejen odměnu, ale také odhalíte tajemství pádu kdysi mocné říše Uldein.

Hra nabízí bojový systém, který kombinuje rychlou akci se strategickým plánováním a nabízí opravdu velké možnosti ohledně vytváření a přizpůsobení si postav. Ale Grand Kingdom je taktické RPG, ve kterém si sestavíte četu žoldáků, podepíšete exkluzivní smlouvu s jedním ze čtyř Velkých národů a zúčastnit se on-line války s ostatními hráči za budoucnost kontinentu Resonail. Ale musíte mít na paměti, že i v tomto novém věku války se najde prostor pro vytvoření pouze jednoho mocného království...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama