Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zřejmě brzy zamíří na Steam
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zřejmě brzy zamíří na Steam

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zřejmě brzy zamíří na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

33
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dokáže si tam napravit pošramocenou reputaci?

Reklama

Dle čerstvých informací z aktualizované databáze Steamu, na které upozornil magazín Insiger Gaming, se zdá být pravděpodobné, že trilogie remasterovaných starších dílů série Grand Theft Auto vyjde i na Steamu.

Kolekce Grand Theft Auto: The Trilogy původně vyšla v listopadu roku 2021 a v rámci PC verze je aktuálně k dispozici pouze prostřednictvím Rockstar Games Launcheru. Na Steam by v rámci jedné kolekce měly zamířit všechny tři díly v podobě GTA III, GTA Vice City a GTA San Andreas.

Původní verze těchto tří titulů byly přitom před vydáním GTA: The Trilogy ze Steamu odstraněny. Remasterovanou kolekci po vydání trápily výrazné problémy ze stran optimalizace a technického stavy. Nemalá část hráčů nebyla spokojená ani s celkovou audiovizuální stránkou a změnami, které vývojáři remasterovaných verzí učinili.

Bližší informace o Grand Theft Auto: The Trilogy můžete načerpat v naší třídílné recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama