Rockstar vrací do online obchodů klasické verze Grand Theft Auto her
Novinka Rockstar vrací do online obchodů klasické verze Grand Theft Auto her

Rockstar vrací do online obchodů klasické verze Grand Theft Auto her

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nad remastrem ale vývojáři nezlomili hůl a slibují opravu.

Reklama

Vydání hry Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition se nesetkalo s takovým pozitivním přijetím, jaké autoři asi čekali. Kromě špatného technického stavu remasteru slavné gangsterské trilogie, fanoušci také kritizovali Rockstar Games za to, že s vydáním definitivní trilogie byly odstraněny původní verze her. To se teď změní, neboť Rockstar je vrací zpět.

Klasické hry by měly být přidány zpátky co nejdříve. Na svých webových stránkách se Rockstar Games vyjádřili také k nespokojenosti fanoušků ohledně remastrované definitivní trilogie. "Nejprve se chceme upřímně omluvit všem, kteří se při hraní těchto her setkali s problémy. Série Grand Theft Auto - a hry, které tvoří tuto kultovní trilogii - jsou pro nás stejně výjimečné, jako víme, že jsou pro fanoušky po celém světě. Aktualizované verze těchto klasických her nebyly uvedeny na trh ve stavu, který by splňoval naše vlastní standardy kvality nebo standardy, které naši fanoušci očekávají," píše se v příspěvku.

Rockstar ovšem s Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition nekončí a dál bude pracovat na opravách. Ty by měly přijít v budoucích, blíže neupřesněných aktualizacích. A co víc, každý, kdo vlastní trilogii GTA nebo si ji zakoupí do 30. června 2022, dostane původní hry zdarma. Zatím ovšem není jisté, zdali se balíček kultovních Grand Theft Auto her vrátí na platformu Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama