GreedFall prodal přes milion kopií a dostane next-gen verzi
GreedFall Novinka GreedFall prodal přes milion kopií a dostane next-gen verzi

GreedFall prodal přes milion kopií a dostane next-gen verzi

Jan Urbančík

Jan Urbančík

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři ze studia Spiders plánují do hry přidat další obsah.

Reklama

Francouzské studio Spiders není na poli videoher žádným nováčkem. Mají za sebou už 12 let existence a na kontě několik převážně RPG titulů jako například Bound by Flame, The Technomancer nebo Mars: War Logs. Ale až díky hře GreedFall, která vyšla loni v září, se o nich začalo víc mluvit. Napomohl také fakt, že už v červenci téhož roku bylo studio odkoupeno vydavatelem Nacon (dříve BigBen Interactive), ačkoli hru samotnou paradoxně vydával konkurenční Focus Home Interactive. GreedFall byl i přes své chyby přijat dobře a svědčí tomu i nedávná zpráva od vývojářů.

Podělili se o informaci, že se prodalo přes 1 milion kopií a to je vskutku vysoké číslo na studio menších rozměrů, jako je Spiders. Zároveň jsme se dozvěděli, že s GreedFallem ještě úplně neskončili, přestože zprvu tvrdili, že je hra hotová a nic přidávat nebudou. Údajně se přece jenom dočkáme nového obsahu, který přijde spolu s verzí pro novou generaci konzolí, tedy PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Podrobnější informace zatím nemáme, ale předpokládám, že se je dozvíme už brzy. Nabízela by se akce The Game Awards, která proběhne za dva týdny.

Port GreedFallu však není to jediné, na čem Spiders pracují. Letos v červenci byla představena hra Steelrising, která se bude odehrávat během francouzské revoluce, ovšem v trochu netradičním pojetí. Armáda krále Ludvíka XVI. se totiž skládá z robotů a my se staneme jedním z nich. Datum vydání zatím není oznámeno a je pravděpodobné, že si na hru budeme muset pár let počkat. Víme pouze to, že vyjde na PC a konzole nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama