GTA Trilogy aktuálně na PC nejde hrát ani koupit
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka GTA Trilogy aktuálně na PC nejde hrát ani koupit

GTA Trilogy aktuálně na PC nejde hrát ani koupit

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rockstar hru stáhl z prodeje a potvrdil včerejší spekulace.

Reklama

Ve včerejší novince jsme vás informovali o problémovém startu nově vydané GTA trilogie, která podle prvotních testů na některých platformách neběží zrovna ideálně. Ještě větší problémy má ale PC verze, kterou dokonce Rockstar stáhl z prodeje.

Už včera se začaly objevovat zprávy, že datamineři ve hře objevili hudbu, ke které už aktuálně Rockstar nemá práva. Jde o některé skladby z původních her, na které již vypršela licence, ale ve hře se stále fyzicky nachází. Vývojáři je pouze v nových verzích uzamkli.

Další část problému se týká objeveného nezkompilovaného kódu hry, který dokonce obsahuje různé poznámky vývojářů. Z těchto důvodů se Rockstar rozhodl verzi pro PC dočasně stáhnout z prodeje.

Aktuálně je hra nedostupná i pro hráče, kteří si ji předobjednali nebo stihli koupit ještě před stažením z prodeje. GTA Trilogy ve verzi pro PC si zkrátka aktuálně nezahrajete, což majitele hry jistě nepotěší.

Rockstar se v krátkém prohlášení omlouvá a slibuje brzkou nápravu. Datum, kdyby se hra mohla opět zpřístupnit a vrátit do prodeje, však zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama