GTA: Vice City Nights a Monster Hunter Portable 3 pro PS Vita?
PlayStation Vita Novinka GTA: Vice City Nights a Monster Hunter Portable 3 pro PS Vita?

GTA: Vice City Nights a Monster Hunter Portable 3 pro PS Vita?

Michal Burian

Michal Burian

4

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Obchod Play dále nabízí v předobjednávkách Tales of Innocence R a Final Fantasy Type-0 HD.

Reklama

Aktualizace: Podle nejnovějších zpráv je uniklý obrázek, odhalující některé neoznámené tituly pro handheld PSV, podvrh z dílen Photoshopu, který se objevil na webu 4Chan. A máme to z krku.

Původní zpráva

Internetový obchod Play.com zřejmě vyzradil hry pro PlayStation Vita, které dosud ještě nejsou oficiálně oznámené a trpělivě čekají na svou chvilku slávy. Jak jinak si vysvětlit, že Play v předobjednávkách nabízí Vita verze Grand Theft Auto: Vice City Nights, Monster Hunter Portable 3, Tales of Innocence R a dokonce i Final Fantasy Type-0 HD.

Nezapomeňte, že Sony na 9. března letošního roku plánuje akci pro PlayStation Vita, kde mají být odhaleny nové hry.

Vypadá to tedy, že GTA: Vice City Nights bude nový díl gangsterské série, o němž jsme vás informovali koncem února, kdy se spekulovalo, že příběh GTA 4 bude pokračovat v PSV titulu, jenž bude zasazen do známého Liberty City.

Ostatní hry, tedy Final Fantasy Type-0 by mělo vyjít na PSP a Tales of Innocence R je již oznámené na PSV, prozatím pouze pro japonský trh.

Nezbývá tedy než si počkat do pátka, kdy bychom mohli mít jasno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama