Kterých japonských titulů se nakonec dočkáme i na západě?
Novinka Kterých japonských titulů se nakonec dočkáme i na západě?

Kterých japonských titulů se nakonec dočkáme i na západě?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Potvrzeny jsou třeba Dynasty Warriors 8: Empires, Stella Glow, Project X Zone 2 nebo Yoru no Nai Kuni.

Reklama

V zemi vycházejícího slunce se na videoherním trhu objevuje týdně celá řádka zajímavých věcí. K velkému zklamání mnoha hráčů se jich ale jen zlomek nakonec dostane na západ. A právě na tyto hry je zaměřen dnešní přehled.

První je další z warriors titulů a to konkrétně Dynasty Warriors 8: Empires na PS Vitě. Společnost Koei Tecmo oznámila vydání této verze na západě, ale bude k mání pouze digitálně - dd 24. listopadu v Severní Americe a od 25. listopadu v Evropě.

Tato handheldová verze hry obsahuje podporu ovládání prostřednictvím dotykového displeje, nový kooperativní ad-hoc režim, cross-save a cross-play s konzolemi PlayStation 4 a PlayStation 3 a nabídne veškerý stahovatelný obsah z předchozích verzí.

Minulý týden pak vyšel v Japonsku pro PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu další warriors titul. Jde o Samurai Warriors 4: Empires a Koei Tecmo oznámilo, že se na počátku roku 2016 objeví také v Severní Americe a v Evropě.

Všechny jistě potěší, že vydání RPG Yoru no Nai Kuni pro PS4 je pro západ naplánováno na počátek roku 2016. V Japonsku vychází toto akční RPG i pro PlayStation 3 a PS Vitu 1. října, ale tyto další verze Gust pro Evropu a Severní Ameriku nepotvrdil.

RPG Mugen Souls od Compile Heart vyšlo pro PlayStation 3 již v roce 2012. Nyní se ale dočkáme i PC verze, která bude k mání přes službu Steam ve 4. čtvrtletí roku 2015. Mugen Souls nabízí free-roamingovou bitevní mapu, tahové boje a obrovské množství úprav a růst postav s cílem maximalizovat zábavu.

PC verzi budete moci ovládat myší a klávesnicí, ale podporuje také gamepady a Steam achievementy. Na výběr bude i vyšší rozlišení a řada dalších možných změn uživatelského rozhraní a velkých grafických vylepšení.

Bandai Namco nově oznámilo vydání 3DS hry Project X Zone 2 a to 16. února v Severní Americe a 19. února v Evropě. Project X Zone 2 má na svědomí Monolith Software Inc a tato netradiční bojovka dává hráčům možnost zahrát si za své oblíbené postavy z mnoha dalších her od jiných vydavatelů včetně série Tekken, Tales of Vesperia, série .hack// od Bandai Namca, série Resident Evil, Devil May Cry a Megaman X od Capcomu nebo ze hry Yakuza: Dead Souls, série Sakura Wars a Virtua Fighter od Segy.

Jednou z posledních dobrých zpráv pro milovníky mobilní zábavy je oznámení Final Fantasy Type-0 Online pro PC a mobilní zařízení, ke kterému došlo během Active Reportu o Final Fantasy XV na Tokyo Game Show.

Hra je určitým pokračováním Final Fantasy Agita, jehož provoz bude ukončen v listopadu. FF Type-0 Online má být spuštěna v Japonsku na jaře 2016 a uvažuje se také o vydání v Severní Americe a v Evropě. Square Enix také připravuje zvláštní odměny pro uživatele, kteří hráli Final Fantasy Agito.

A poslední v řadě je Stella Glow od Atlusu. Toto 3DS RPG vychází v Severní Americe 17. listopadu za cenu o 49,99 dolarů a Evropa se jej dočká až na jaře roku 2016. Jestli bude v nabídce i speciální předobjednávková edice (obsahující plakát, soundtrack na CD, přívěšek a limitovanou krabičku) netušíme, ale většina speciálních edicí, které lze zakoupit přes online obchod společnosti NIS America, nakonec vyjdou i v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama