Novinka Guardians of the Galaxy - TV spot a aktualizace ohledně velikosti hry na PC

Guardians of the Galaxy - TV spot a aktualizace ohledně velikosti hry na PC

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nakonec bude potřeba o poznání méně volného místa na disku.

Reklama

Videoherní dobrodružství Strážců galaxie tu máme už příští týden, pročež společnost Eidos Montréal včera vydala televizní spot se jménem "You Got This".

Na něj se můžete podívat v náhledu (případně tady), kdy nabízí CGI záběry (nikoliv ze hry), jenž připomínají jednu z mechanik hry, kterou je tzv. "huddle". Za jeho pomoci si můžete v bitevní vřavě k sobě zavolat zbytek týmu a za pomoci správných dialogových možností je inspirovat, což jim propůjčí různé bonusy a doplní zdraví, přičemž Star-Lord pustí nějakou starou dobrou "vypalovačku".

Kromě toho autoři na Twitteru sdíleli aktualizaci ohledně konečné velikosti hry na PC.

Jestli jste totiž četli náš článek o HW požadavcích, tak jste mohli zjisti, že si titul měl ukousnout z vašeho disku celých 150 GB.

Avšak tým v posledních chvílích udělal ještě dodatečné optimalizační kroky, kdy aktuálně mohou potvrdit, že finální velikost hry při vydání bude 80 GB.

Také potvrdili, že pro PS4/PS5 variantu si na disku máme vyhradit zhruba 50 GB, kdy se tedy podobná velikost dá očekávat i u Xboxu.

Datum vydání je 26. října, a to pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Titul bude hratelný i skrze službu GeForce NOW.

Předobjednávku lze stále vytvořit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama