Guerrilla Games pracují na příběhovém rozšíření Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Guerrilla Games pracují na příběhovém rozšíření Horizon: Zero Dawn

Guerrilla Games pracují na příběhovém rozšíření Horizon: Zero Dawn

Michal Burian

Michal Burian

33

Dobrodružství Aloy po celém světě zaujmulo, za pouhé dva týdny se prodalo přes 2,6 milionu kusů.

Reklama

Open-world akce Horizon: Zero Dawn s RPG prvky zaujmula, za pouhé dva týdny dobrodružství nebojácné Aloy zlákalo velké množství hráčů. Díky tomu se po celém světě prodalo přes 2,6 milionu kusů, pochlubila se dnes Sony.

Zároveň jde o nejprodávanější novou first-party značku na PS4 k dnešnímu dni a o nejrychleji prodávanou hru studia Guerrilla Games. Dá se tak očekávat, že v Amsterdamu se na Horizon zaměří a v budoucnu přinesou další díl. Než se tak stane, tak se do Horizon: Zero Dawn budete moci znovu podívat.

Hermen Hulst z Guerrilla Games prozradil, že usilovně pracují na příběhovém rozšíření. Na podrobnosti si musíme počkat.

Jak je u Sony zvykem, lze očekávat rozsáhlou expanzi s novým příběhem. Otázkou zůstává, zda se podíváme do budoucnosti Aloy, detailněji do jejího dětství nebo třeba do minulosti. Přímo se nabízí doba, kdy Aloy ještě nežila, abychom mohli vidět, jak stroje zahnaly lidi do kmenového života.

"Jasný kandidát nejenom na PS4 hru roku, ale napříč všemi platformami. V Microsoftu jistě zelenají závistí, protože mě těžko napadá typ hráče, který by nad Horizon: Zero Dawn ohrnul nos. Pokud budete pást čistě po příběhu, připravte si minimálně třicet hodin herního času, s největší pravděpodobností však přehoupnete padesátku ani nebudete vědět jak," dočtete se ve verdiktu recenze - 10/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama