Guild Wars 2: odhalen Ranger a jeho mazlíčci
Guild Wars 2 Novinka Guild Wars 2: odhalen Ranger a jeho mazlíčci

Guild Wars 2: odhalen Ranger a jeho mazlíčci

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Stránky ArenaNet odhalily jednu ze tříd v chystaném MMORPG Guild Wars 2. Jedná se o Rangera a jeho zvířecí kamarády, jež představily oficiální stránky.

Reklama

A na co se máme u Rangera těšit? Je to profík takřka na všechno. Dokáže vyrábět pasti, vyvolávat duchy přírody nebo oddělat nepřátele pěkně na dálku. Ze zbraní dokáže využít takřka vše. Mezi nejoblíbenější kousky patří jednoruční lehké zbraně jako meč, dýka či malá sekera. Poradí si ale i s dvouručními zbraněmi, mezi které patří luk či obouruční meč.

Nestačí? Rangeři dokáží také vyvolat na pomoc zvířecí pomocníky. V záloze bude mít až tři zvířata, najednou však dokáže vyvolat pouze jednoho. Na výběr je 12 druhů mazlíčků, od pavouků, ještěrů či dokonce žraloků až po ty chlupaté.

Možnosti přizpůsobení a vylepšení bude mít nejen hlavní postava, ale i její zvířecí pomocníci, kteří mohou postoupit až na 20 úroveň, kde s každým levelem příchází automatické bonusy a nové sloty schopností.

Ranger tedy vypadá na ultimátní postavu, otázkou ale je, zda vše bude dostatečně vyvážené. To se dozvíme až příští rok, kdy mají Guild Wars 2 oficiální vyjít. Veřejná beta se očekává ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama