Guild Wars 2 přechází na free-to-play model
Guild Wars 2 Novinka Guild Wars 2 přechází na free-to-play model

Guild Wars 2 přechází na free-to-play model

Jan Kalný

Jan Kalný

86

Tuhle populární MMO hru si tak bude moci zahrát každý zdarma. Důvodem je vydání nového datadisku.

Reklama

S MMO hrami je to těžké. Po pár letech existence přestanou být zajímavé a tvůrci tak musí vytvořit nějaký větší velký obsah, který hru pořádně oživí, ale zároveň je potřeba vydělat nějaké ty další peníze.

Jak se ale zdá, ArenaNet jde relativně správným směrem. Guild Wars 2 bylo do dnešního dne hrou, kterou jste si museli koupit, abyste jí mohli bez dalšího omezení hrát. Tentokrát ale bude hra zdarma a jediným placeným obsahem bude datadisk Heart of Thorns. Ten v základu nabídne spoustu nového obsahu a majitelé tohoto datadisku budou dostávat další obsah zdarma.

Ostatní - to znamená ti, kteří si ho nekoupí a/nebo budou hrát hru z free-to-play - budou mít jistá omezení na účtu, která se samozřejmě zruší v momentě, kdy si Heart of Thorns koupíte. Za jeho předobjednávku navíc získáte další bonusy.

Samotný datadisk vychází 23. října. Free-to-play model hry je dostupný už nyní. Takže pokud jste vždycky přemýšleli, jestli je ta hra opravdu tak dobrá, jak se o ní říká, teď máte možnost to zkusit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama