Guild Wars neskončí ani po nástupu dvojky
Guild Wars 2 Novinka Guild Wars neskončí ani po nástupu dvojky

Guild Wars neskončí ani po nástupu dvojky

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Manažer značky ArenaNet Chris Lye se nechal slyšet, že rozhodně nehodlají zanevřít na hráče prvního dílu i přes vydání nástupce.

Reklama

V rozhovoru pro Videogamer totiž dodal, že obě hry dokáží bez problémů existovat vedle sebe, pokud budou mít dostatečně aktivní základnu fanoušků.

„Jediný důvod k pokračování, který potřebujeme, je aktivní základna hráčů,“ řekl Lye. „Guild Wars je finančně velmi efektivní hra, protože v zásadě nemáme neustálé výdaje nutné k udržení stabilního běhu. Dělají to sami hráči.“

Díky tomu si Lye myslí, že jsou hráči schopni hrát více jak jedno MMO najednou, pokud se nejedná o měsíčně placený titul (oba Guild Wars mají totiž stejný systém free-to-play s možností mikrotransakcí).

„Pokud si položíte otázku, zda mohou hráči hráč několik placených MMO najednou, odpovědí bude pravděpodobně ne,“ dodal. „Guild Wars 2 ale nebudou vyžadovat poplatky a dovolí hráčům jednoduše naskočit do dobrodružství a pak zase rychle vyskočit.“

ArenaNet slibuje pořádné nové demo na výstavě GamesCom, které představí hru zase o něco více a premiérově odhalí PvP mód. Těšíme se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama