Gwent: The Witcher Card Game čeká mahakamský pivní festival
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Gwent: The Witcher Card Game čeká mahakamský pivní festival

Gwent: The Witcher Card Game čeká mahakamský pivní festival

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Jedná se o první časově omezenou akci, v níž na hráče čekají výzvy se dvěma obtížnostmi, nové karty a další odměny.

Reklama

Čím dál populárnější karetní hra Gwent: The Witcher Card Game je sice ještě ve fázi otevřené bety, ale to vývojářům z CD Projektu RED nebrání v tom, aby už začínali s obsahem, který je obvykle vídán v již dokončených titulech. Platí to i o časově omezených akcích, přičemž už brzy se Gwent dočká první z nich - mahakamského pivního festivalu.

Festival bude ve hře k dispozici po dobu 14 dnů, přičemž se zaměří na trojici výzev, které nabízí dvě obtížnosti. Tři výzvy ve standardním módu jsou určené pro ty, kteří se chtějí jen bavit, a za jejich splnění získáte hlavně rudu, za níž je možné kupovat soudky s kartami. Pak je tu režim pro experty a jeho trojice výzev. Ta je vhodná pro ty, kteří hledají pořádnou výzvu. V tomto případě je odměnou meteorický prach, díky němuž lze ze standardních karet dělat prémiové karty s pohyblivými obrázky.

Za účast ve festivalu lze získat nový avatar, rámeček, titul a zkušenostní body. Vyzkoušet můžete i nové karty, které jsou exkluzivní pro tuto akci, nebo upravené verze již existujících karet. Celá akce je navíc plně nadabovaná.

Spolu s pivním festivalem dorazí i nový patch, který provádí ve hře různé změny. Na jejich seznam se můžete podívat na Redditu, kde je k dispozici výpis nejdůležitějších informací ze včerejšího streamu vývojářů. Zatím však není jasné, kdy aktualizace a festival do Gwentu dorazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama